Új hozzászólás Aktív témák

  • wikings2

    őstag

    válasz _drk #20215 üzenetére

    A poén az, hogy a doclernek ez a projectje szinte semmiféle fájdalmat nem okozott kiadás téren, a végefelé én kicsit úgy éreztem, hogy már szimplán a motiváció veszett el a játékosokból (ami nem csoda révén, hogy ilyen sűrű roaster changet lenyelni és adoptálni hozzá szinte lehetetlen) és ezt látva a vezetőség inkább feloszlatta a dolgot a jelenlegi formájában, ezzel megspórolva egy sornyi szenvedést mindenki számára.
    Nehéz itthon 5 decent játékost találni akiknek pont úgy jött össze hogy ráis érnének ennek dedikálni magukat egy jóideig és ennyi pénz fedezné a szükségleteiket / kárpótólná őket ha a késöbbiekben a project befullad. Azért ha belegondolunk eléggé lutri kijutnia egy csapatnak a nagybetüs pro scenebe megmutatni mit tud, a legjobbak is szokszor kiesnek egy 128 ról induló formációban ahol csak az első helyezet jut tovább. Elég 1 hiba 1 meccsen a 7-8 ból és vége is lehet várni a következő lehetőségre.
    Sajnálom a srácokat azért a kezdőfelállás a lehetőségekhez képest szerintem odarakta magát, kár hogy nem nagyon hagynak maguk mögött az itthon elért dolgokon kívül semmit. :(

    Más: 7.02 kijött, csemegézzetek elég jó kis balance patch lett.

    Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

Új hozzászólás Aktív témák