Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    válasz D1Rect #10355 üzenetére

    A csak solo playeres gombot nem értem miért kellett kivenni.

    A másik kedvencem, ha valakire megy a report, mute és bedobja a következő meccsen is. Egyszer kaptam így három "jóbarátot", akik persze mindhárman carryt pickeltek és 0-7-be voltak. Mindháromra ment a report+mute, erre következő meccsen megint bedobta őket. Ugyanaz volt a felállás, két carry meg egy erdős pick, számtalan halál, semmitérő játék. Erre következőre MEGINT megkaptam őket, na akkor léptem is ki, elég volt arra a napra.

    Ugyanez volt tegnap is. Egy srácot, Paul néven pár napja report+mute-ra raktam, tegnap megint megkaptam, persze ugyanolyan szar volt. NE RAKJON BE MELLÉM olyat, akire mind a kettőt rányomtam, NEM AKAROK VELE JÁTSZANI, mert NEM ÉLVEZET.
    Mindezt este 10-kor, amikor még EU-ból is valószínű többtízezren játszanak, tehát biztos nem az a baj, hogy a 22 emberből muszáj összedobjon vele, hogy legyen játék fél órán belül. Persze ehhez is kell 3-4 perc, hogy bedobjon egy ilyet.

    Egyébként nem tudom mit keresnek olyan emberek 4500-on, akiknek a Dotabuff profilja szerint 2,2-es killarányú a legjobb a játszott heroi közül, de az ingame profiljában csak mides meg carry herok szerepelnek.

    Nem értem azt sem, hogy miért nem lehet role-ok közötti preferenciákat is bejelölni, mondjuk bejelölném, hogy akinek a legtöbbet játszott hero-ja közt ott van Invoker, Pudge, SF, azt ne rakja be mellém, mert nem akarom, hogy más midezzen.
    Nem lenne kötelező bejelölni, nem lenne impossibble, hogy még így is összedobja az egymásra mutató preferenciákat bejelölt játékosokat.
    Vagyis értem, miért nem lehet, nem érnek rá programozni ingame feature-öket a sok sapka, meg kabát, meg 300$-os Immortal item mellett.

    Ez a 4500 is ugyanolyan, mint a 4000, de az 5k se kivétel, ugyanúgy randomolós vagy last pickre, 20 percig afk-farmolós LC, meg Doom-ot hozós emberkék, "me mid" 0-5 1st pick Tinkerek meg 40 percre Vanguard, Drum-os Spectrék-kel van tele.

    Az a vicc, hogy mikor gankelek, ha nem sikerül, mert a csapattársak a világ végére elfutnak egy Lion elől, az enemy mides, ha jobban is álltam, visszahozza magát, de ha ellenem jön a 0. perces Arrow, Hex + Tinker vonat, akkor mindenki szarik rá és persze úgy se képes a carry rendes farmot összeszedni, ha egy darab support nincs a lane-en ellene.
    Kedvencem, tegnapi game, 0-4-es DS offlane egy PA, Undying lane ellen, miközben miden egy Storm-al vertem TA-t. Persze last pickre hozta ki úgy, hogy "pls. don't feed on safelane"

    TI pickek SZVSZ: Doom, Brew, Centa, Nyx, Nature's Prophet, Batrider, Invoker
    bannok: Doom, Bat, Chen

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák