Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    válasz twine #6567 üzenetére

    Nézd! Egyértelmű, hogy ma a drónozás legnagyobb parája a kib@szott légtérhasználati cirkusz, amit a vízfejű EU és a teszetosza kormányunk képtelen normálisan szabályozni a mai napig sem! Egy bürokratikus posztkomcsi paranoid szabályozás van még ma is életben ami lényege nem is a szabályozás, hanem az ellehetlenítés. Ha jól tudom már valamikor 2018-ban volt erre már valami applikáció alapú megoldás, de mivel, nem pénztároslölö holdudvarából patkolta össze valaki így hamvába holt a dolog. Nem rosszindulatból, hanem csak iróniából dobtam fel ezt a témát, azért is írtam ktérhasználatit a légtérhasználati helyett.
    A videó tényleg döbbenetes és nagyon profi, látszik hogy horror munka van mögötte. De egyben ihletet is ad sok idiótának akik nagyboldogan reptetni kívánnak majd orrba-szájba ott ahol éppen eszükbe jut ami persze nem szerencsés.
    Jó példa erre, hogy egy kis településen lakom, a falu széle felé és néha ott mozgattam meg az Inspire-t; fellőttem 50m magasra és kiküldtem a pusztába (kb. két utca és ott van a világvége) . Sokáig nem is volt gond, aztán (gyaníthatóan a nagy villanymadarat látva) vett valaki egy Phantomot és azzal szórakozik, hogy be-be repül a porták fölé viszonylag alacsonyra ereszkedve (5-10m). Persze ez senkinek sem tetszett és engem is utolért a népharag, mert ilyenkor mindenki paranoid lesz; aztán drón-drón kit érdekel, utálni kell! Esélytelen, hogy felszálljak a kertemből, ki kellett mindig bútoroznom a faluból, ha repülni kívánok. El is adtam a madarat, remélem az új gazdájánál jobban meg fogja tűrni a közösség.
    Szóval ne szívd mellre, nem érdemes ilyesmi miatt befeszülnöd, a fenti légtérhasználati cirkusz ugyanúgy a drónozás része mint a zuhanás és egyik sem a kellemeshez tartozik :D

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák