Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz KillHates #2820 üzenetére

    Magas KP Index-nél sehol sem érdemes reptetni, nem csak zárt helyen nem. Nem mondom hogy nem éri meg a tanfolyam, mert biztos sokat lehet tanulni belőle, de anélkül is lehet kezelni a gépet. Volt kis Hubsan gépem nekem is, volt amelyiket elfújta a szél, volt ami prop hiba miatt zuhant, de egy nagy gépet se vertem oda semminek sem.
    Aki nem biztos magába az vegyen egy kis gépet Banggood-ról aztán gyakoroljon azon.

    Amit láttam jómagam is, nagyon sokan ott rontják el hogy nincsenek vele tisztába hogy amikor a gép szembe van velük, akkor az orientációja megváltozik. Aztán csodálkoznak hogy jobbra nyomják el a joy-t a drón meg tőlük balra indul meg a fal fele. Ehhez is elég sok gyakorlat kell hogy az ember elsajátítsa magába hogyha szembe van akkor fordítva kell nyomni a stick-et. Persze egy Mavic 2 érzékel oldalra egy falat, viszont egy faágat már nem valószínű hogy fog, amiből esés lesz, aztán lehet menni a szervizbe gimbal cserére.
    Nyugodtan mondhatom hogy tisztába vagyok a drónok irányításával, de én is ugyanúgy kötök biztosítást a drónra, amit mindenkinek ajánlok, főleg annak aki most vásárol és nem volt még neki.
    Jó dolog a DJI Care, és nagyjából a drón árának a 10%-a ezzel 1 évig nem kell annyira aggódnia hogy mi történik ha leesik a drón. Ráfizet egy kisebb összeget azt kap egy újat. Nem 100 vagy 200k-t mert mondjuk sérül a gimbal meg kar, hanem 30-50k-t. Szóval kössetek Care-t! 48 órán túl is lehet, de akkor egy videót kell készíteni hogy a drónnal minden rendben működik, és ekkor beaktiválja egyénileg a DJI a Care-t. Van róla a DJI oldalán egy tutorial hogy pontosan mit kell teljesíteni ehhez.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák