Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    válasz COLBrattShaw #2239 üzenetére

    "Ne is mondj ilyeneket! Akarmekkora is legyen a kulonbseg tudd, hogy elerheted ha akarod, az is csak egy ember. :) Az se szamit ha o 18 napig csak azt a palyat gyakorolta, az meg nem jelenti azt, hogy te ne tudnad behuzni akar par ora alatt. Szerintem a videoja se fontos, mert zsakutcaba vihet, mivel lehet o mas technikaval teszi be egy kanyarba, ami teged csak ismetlodo hibakra kesztetne. Csak vezess nyitott szemmel es erezd hova ferne meg, aztan alakul majd magatol. Nem mintha te nem tudnad ezt, foleg, hogy mar regen ilyen korrekt idot osszehoztal, csak gondoltam megemlitem, hatha inspiral vagy atszellemit egy kicsit. ;)
    Amugy egy WR ido kicsit mar mas teszta, olyan csillagaszati kategoria. Ilyen eros vasakkal top 10-30 mar nagyon szep, mindenki tudja, hogy a wr valoszinuleg tobb szaz "autoba kerult" a jatekosnak. :D lol":

    Na de ilyenkor csak úgy hiszed, hogy gyors vagy, ha szépen állommód betapadva kaptál el párszor jó ívet jó tempóban az komolyan működik rá lehet ülni mint olyan a sodrására szép pedálmozdulatokkal az ideális ívnek, csak ettől még van maxab jó ív kicsit pontosabb kicsit pörgősebb de még pont nem eldobós patka-fal miegymás.
    Most igazán értékelhető módon műxik a hall szenzor a CSP v1-esemben, főleg itt a DR-ban. Nagyon mozi, a Peakes Pike-ok is nagyon mozik, H váltózgatni azokat a 2-3 sec hosszú áttételeket.
    Még a leghosszabbra húzva is pillanatok alatt felpörgi magát a következő tiltásáig, szinte már ördögi módon nagyon patentul végig. Mindeszt persze jó íven.

    Néha már úgy gondolja az ember, hogy már már egyszerű vele jól menni, és ennyi az egész kb, de onnan még mindig van bőven hove fejlődni felelé tizedeket, másodperceket hozva körönként kanyaronként válozóan persze épp hogy sikerült egymásbafűzni őket, ala visszábbi Lancer EVO 9-es videóm itt:

    Project CARS - Nordshleife - EVO 9 - Kanyarkombó

    Mer lehet itt rallyzni is ha már rallyverda, gondolom én de ez nagy mákos majd végsebességről való visszafékezés elkúrása voltaképp csak sikerült ilyen mozi megfognom, hogy pályán maradjon, de gyors na az tuti nem voltam ezzel a bakival.

    Pedig:

    EVO 9 - Nord pályakombóval is el tudnám kapni az élbolyt példának okáért. De arra is kéne pár nap csak azon kombóval való gurulás. Áhh az meg hosszútávon agysejtpuszító tud lenni, főleg mikor elkezded már idegből tolni és jól is megy na azt kell már csak egy kicsit finomítani pár másodpercért, itt-ott pár tizedért. De végülis ez az egyik legjobb része mikor sikerül elkapnod a kívánt köridőt. Áhh megyek is gurulok egy pár kört így, hogy fel kellt a nap is hozzá itt már, lehet hangoskodni is a kormánnyal. ;]

    "Na most majd alszok ra 1et es nekifekszek holnap(ma), nincs mese. :D":

    Holnap/ma????
    Ma este se aludtam BF4-el toltam részegen meg itt forumoztam hogy teljen az idő mostanáig hogy tudjak játszani kormányt felrakni hangoskodni, zenét feljebb hangosítani esti/hajnali halkabb hangerőről, úgy fest most így fog indulni a nap
    gyors megdöntök pár körrekordot, csak úgy évbúcsúztatóúl. Had legyen az enyém az idei jó köridő valahol, uccu neki. ;]

    [ Szerkesztve ]

    "mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák