Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ossen
csendes tag
Sziasztok !
kábel tv-m van, és tv-ből szeretnék felvenni usb tunerrel (muszáj usb-sel, mert még garós a gép) PC-re.
ezt néztem ki: Alcor DTV HS
http://www.arukereso.hu/tv-tuner-c4027/alcor/dtv-hs-p43563484/termek-leiras.html
A kérdés a köv:
Analóg jelet is tud venni, vagy csak digitálisat, ha digitálisba rögzít ?
Fogom tudni használni műsor rögzítésre ?
Vagy tudnátok ajánlani másikat max 10e ft-ig analóg + digitális jel rögzítéséreNem vagyok otthon a témában.
[ Szerkesztve ]
-
ossen
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy külső tv tuner kártyát:http://www.arukereso.hu/tv-tuner-c4027/gigabyte/gt-u8300-p42912557/velemenyek.html
De képtelen vagyok telepíteni, mert nem lát a driver cd-n semmit, csak egy ini filet, amiben 2 kemény sor happy-zik. A lemez telítettsége majd 1 GB a file meg kb 47 kilo
Na mindegy,a lényeg, nem látja a rendszer az adatot.
Sajátgép azt írja: nem win 32 alkalmazás, + a dobozán rendszerkövetelményeknél:
XP(SP2) / XPMCE / Win Vista / Win 7. Na most akkor 64 bit-es sp2 rendszeren fogja látni a látnivalót, vagy mi ? ? ? Nekem 32 bit-es sp3 win xp van most fenn.
Az sp3 nem tartalmazza az sp2 cuccait? Én a terméklapon ugyan nem láttam ilyen rendszerigényeket.Válaszotok előre is köszönöm !
Sziasztok !
[ Szerkesztve ]
-
ossen
csendes tag
akkor a rendszerem elvileg ok ?
-
ossen
csendes tag
De DVB-T is(hybrid).De azt a funkciót jövőre tartogatom, amikor megszűnnek az analóg földfelszíni sugárzások, digitálisba fogom majd az ingyenes csatornákat.Most az analóg kábeles rögzítés érdekel.
Megpróbálom lekapni a drivert, hátha lesz vmi belőle.
Szóval a rendszer szerintetek nem kavar be ? -
ossen
csendes tag
Sziasztok !
Driverek sikeresen lekapva, feltolva a rendszerre.Megkerestem a csatornákat, hangom van, de kép helyett csak egy sötétség volt eleinte.Majd vezérlőpult - megjelenítés - Vivid fül,
átállítgattam, már van kép, de duplán és nem mozog. A hang ugyanúgy tökéletes. Hova és mit kell még állítani ?
Előre is köszi.
Sziasztok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest