Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
??????
Neked nem jó szuperolcsón HD-ban a BL meg a PL meccsei?!
Orvos már látott téged????
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
azt lehet már tudni, hogy az olimpiára lesz-e m3d a diginél?
ilyen dolgokat ne írjál itt meg ördög űzés lesz a vége
egyébként nem..digi szarik a fejlesztésre..csak elvesz/kitesz a csomagokból.ha Bp-n vagy akkor mindigtv-n belehet fogni, ha nem akkor UPC és tré megfelelő csomagjában benne van.
Realme GT Master Edition
-
MaciLaci1970
aktív tag
Szerintem semmi gond, mert ha nekem nem tetszik valami szolgáltatót váltok, javaslom nektek is, miért fizetsz olyanért ami nem felel meg az elvárásaidnak.
Részemről pont ezért simán otthagytam az UPC-t és nem hisztiztem, de végül is legalább van miért idejárni olvasgatni.
Amúgy tényleg mennyivel jobban néz ki ha maradtok és fizetitek a szolgáltatást, de közben folyamatosan durrogtok, hogy itt minden milyen szar bezzeg a "X" vagy a "Y" szolgáltató az a király, ott úgyis kolbászból van a kerítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Opera böngésző
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest