Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Inviteles üzletkötői stíusban: Hol lesz decemberben az INVITEL? Amikor eljöttem a UPC-től a UPC bombázott egy ideig DIGI-s hírekkel: egy hónapon belül becsődől a DIGI most még "akciósan" visszamehetek. Na ez 2 éve volt a DIGI láthatóan nem csődölt be.Mivel van INVITLES telefonom is időnként felhívnak (félévente) a "visszatekerős" TV ajánlatukkal amire természetesen nem tartok igényt ( drága és a technika sem szimpatikus ). A DIGI esetén erről a tematikus csatornaszám korlátozásról még nem hallottam ...
-
Ha találkozol még1 ilyen emberkével, akkor ajánld figyelmébe a szótárban üsse fel az "etika" szónál. De ha ennyire belelát a konkurencia dolgaiba, pláne fél évre előre, akkor simán kérd el a jövőheti lottószámokat. Azt is megmagyarázhatná, hogy ha 5 hónap múlva levesznek 1-2 műsorszolgáltatót - amiket eddig se néztem -, miért kössek velük_most_szerződést?! Persze az is elgondolkodtató, hogy a terméküket miért a másik fikázásával akarják rád sózni, és nem azért mert jó(bb).
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
rocket
nagyúr
Nem kerdezted meg toluk ezt az informaciot mivel tudjak alatamasztani?
Mert vetitetni barki tud.Egyebkent a DIGI maniaja az, hogy kiveszi a csatornakat ahogy nekik tetszik, ugyhogy siman elkepzelheto, de mivel a Sport1-2 300ft-al dragabb csomagban van 3 masik adoval, igy inkabb az Eurosport 1-2-re tippelnek.
December meg messze van egyebkent, addigra talan mar a DIGI se lesz Magyarorszagon.
#5203: DIGI akkor szokott csatornakat berakni, amikor valamelyik csatornat kiveszik es helyetesittik a sajat sz@rjukkal, vagy az altatluk terjesztettel.
Sok mindent lehet mondani a DIGI-re, de hogy lenne eszuk azt nem, valoszinuleg ebbe fognak bele bukni, mert nem mernek 200ft-ot emelni, hogy utolerjek a tobbsegnek ertelmes csatornakban a konkutrenciat, inkabb kiveszik.
DIGI a Danone gyumolcs Joghurtjara hasonlit, evek ota 59ft 1 pohar, de evek ota csokken a merete, elobb utobb rajonnek az emberek, hogy 79ft-ert jobban megeri a masik ceg gyumolcs joghurtja, ha 70%-kal nagyobb
DIGI kb. 15 csatornaval van lemaradva a tobbi nagy szolgaltatotol, ebbol 10 olyan amit azert az elofizetok tobbsege szeretne, Eurosport HD se lesz soha gondolom a DIGI-nel, mert az ugye nem sajat gyartasu igenytelen sz@r.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
Bogyi007
veterán
QAM 256-on van?
Azért szép most már 10 HD csatink van már, bár én még egy Eurosport HD-t el tudnék viselni....
(m1 HD, m2 HD, Duna TV HD, Duna World HD, Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, SuperOne HD, DigiSport HD, DigiSport Plus HD, Music Channel HD)[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Ahab77
tag
A hd csatik most bejöttek bár mindent ugyanúgy csináltam mint eddig, úgyhogy nem tudom miért. Ami miatt aggódok az az hogy a tv szerint ez 121 és nem 121.5 valamint hogy újbóli kereséssel megint nem találja a tv, most még nem gond mert az előző keresést elmentettem, tehát most van hd adás de, hogy mitől és hogy holnap bekapcsoláskor is megmarad-e azt nem tudom. 128.5 és környékén hullaszag van. Tényleg kiszúrás egy a feles frekvencia.
-
Ahab77
tag
A hd csatik most bejöttek bár mindent ugyanúgy csináltam mint eddig, úgyhogy nem tudom miért. Ami miatt aggódok az az hogy a tv szerint ez 121 és nem 121.5 valamint hogy újbóli kereséssel megint nem találja a tv, most még nem gond mert az előző keresést elmentettem, tehát most van hd adás de, hogy mitől és hogy holnap bekapcsoláskor is megmarad-e azt nem tudom. 128.5 és környékén hullaszag van. Tényleg kiszúrás ez a feles frekvencia.
Elnézést ez dupla lett
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Ahab77 #11725 üzenetére
sajnos nem szép de igaz. "nívótlan műsor" ez volt az indok amiért levették.
erre nem volt történet, hogy ki az úristen nézi a romanticát nálunk senki. biztos csomagban kapja a digi ingyért.."te figyeljél már vidd ezt is ingyen adom csak kidobnám..oké add azt is akkor elfér a többi mellett :p
most átnevezték mint anno a Gold Star-t, LG-re, hogy felejtsék a gagyit az emberek. új név és idővel a GS-ra nem emlékszik senki és az LG felfut. Így is történtez a romantica csatorna semmi másra nem jó (meg még vagy 40 másik) a szolgáltatóknál, mint hogy elmondhassák nálunk 68 csatorna van vagy 52 vagy 456...pr-hoz jó egyébként nézhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
veterán
-
dh66e
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz Ahab77 #12785 üzenetére
Így van a SportTv csatikat is csomagban érdemes megvenni (Sport 1-2 és M) s azokat minden szolgáltató megveszi kb hasonló áron a Digisportokat meg nem. Azért ez fura kicsit. Valami más lehet az igazi ok tehát nem az ár.....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
br.rak
őstag
válasz Ahab77 #12808 üzenetére
A magyar bajnoki meccsek HD-ban jönnek elvileg. (ezt írják ki a logó mellé)
Szerintem a külföldi mérkőzések és az a heti egy szem BL meccs miatt nem fogják bevállalni, max akkor, ha lesz elég tartalom (az NFL, NBA KHL pedig esélytelen, nyilatkozták is valahol, hogy nekik nem érné meg kifizetni a HD-s felárat. szóval jó oár évig maradni fog az SD)
A helyzet csak akkor változna meg, ha a digi bevezetne tematikus adókat is (pl úgy tudom Romániában van saját sorozatos/filmes adójuk.)Br
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Ahab77 #12930 üzenetére
Szerinted, ha te rájöttél, hogy többszörösen fogalom-, és elnevezészavarban van a kolléga, akkor miért engem kérdezgetsz a felől, hogy ugyan már miért kérdezek ilyeneket?
Mert akkor,
nem vett HD boxot, hanem előfizetett egy HD-s csomagra (ami, mondjuk így a Diginél nincs)
a boxot, vagyis az elosztót a Digi majd odatelepíti, de nem adja át tulajdonba
a box, ugye nem box (boxnak a tv-zésben az STB-t nevezzük általában), hanem egy elosztó és jelátalakító, ennek konkrétan nincs köze ahhoz, hogy HD, vagy nem HD adók mennek át rajta. Jeleket alakít át többszörösen, azok tartalmával nem foglalkozikA kérdéseiből egyértelműen HD STB-re asszociálnak sokan és nem az átalakítóra.
A második kérdésedre válaszolva, nálam nincs ilyen átalakító, a lakásba már az UTP és a koax érkezik.
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
GuruZone
őstag
válasz Ahab77 #12998 üzenetére
ezekből egyedül a modern family ér bármit, sőt, az abbahagyhatatlan.
de az rtl 2-es promóból úgy tűnik, újraszinkronizálták, ami nagyon nagy hiba lenne.
Akit érdekel a sori, a 3. évad már teljes egészében "bveszerezhető" a nagyon király HBO-s magyar szinkronnal.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
hb000
aktív tag
válasz Ahab77 #13070 üzenetére
"Akkor miért is nem szerepel ez az okt 1-es vagy az okt 15-ös ÁSZF-ben?"
Azért, mert azt kb augusztusban tették közzé, hiszen a változásokat 30 nappal előre meg kell hirdetni. Az rtl szeptemberben kezdett vinnyogni az új ismétlőcsatornájával, előtte max utalások voltak rá. Tehát ha valami véletlen folytán okt 1-én elindulna a tré2, a "lepapírozás" akkor is csak később történne meg.
Az ászf bejelentéseknek ezesetben nincs köze a rtl2-es induláshoz. -
veterán
-
Flashget
félisten
válasz Ahab77 #13296 üzenetére
Ment korábban nem is kicsit különböző fórumokon..de többnyire román szaroztak, szidták a digit...azóta aki tudott digire váltott.
Viszont a RTL 2 esetleges nem bekerülésével, ennyi dokumentum csatorna kidobásával több usert veszíthet a digi mintha a PL jogok a SK-ra kerülnének holnap.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Ahab77 #13397 üzenetére
Pelikán elvtárs csak mondom...a digi azon túl, hogy mélyen ár alatt teríti a szolgáltatásait évek óta (ami nekünk jó sőt UPC usereknek is különben nem születik meg Szőke kapitány a jó árasításáival, de hosszú távon biztos bukást jelent ez vagy csatorna kihajigálást) de még csak 0 szaldóra is alig jön ki nekik, ha már jössz az okos szöveggel meg gazdaságtannal..persze gondolom azzal is tisztában voltál hogy ezt mind a terjeszkedéssel finanszírozta volna..csak akkor nem kellett volna az anyacégnak tavaly is 500 millió öjrót felvenni, hogy a lejáró hitelét fizesse amit ezekre meg sportjogokra költött nálunk meg jól felverte a szar NBI árát. Következéskép nadrágszíjhúzás effekt a leányvállatoknál..ez zajlik éppen..
A cukrász még EMKTV főnökként a felvásárlást a román piacon szerzet nem kicsi profitból fedezte...meg a lan terítés is ebből volt egy jó darabig...persze tudom nem értek hozzá....mostanra kezd elapadni a forrás én meg ezt látom nem ügyvezetőként.
meg azoknak az UPC magyarországi főnökével való balhéknak, pereskedéseknek sincs semmi köze a mostani állapothoz mikor a Filmmúzeum is repült.
Azt is észre kéne venni a sportjogok terén az idei évben összefogtak ellene az MTVA, Sport Tv, Sportklub trió és minden jogot elhappoltak ami lejárt..köszönhetik a digisport politikájuknak.Amennyiben elbukják majd a PL-t az lesz a kegyelemdöfés..érti Virág elvtárs?Realme GT Master Edition
-
rocket
nagyúr
válasz Ahab77 #13397 üzenetére
"Lennél csak a résztulajdonos és látnád a számokat, sikítva követelnéd, hogy vegyétek ki a Discovery csatornákat, mert úgy nagyobb lesz a nyereséged (s nem rövid távon). "
Senki nem mondta egy szoval se, hogy a jelenlegi arazasba nyomjak bele az RTL2-ot es maradjanak a Discoveryk.
Elerheto profitot aramelessel lehet novelni.
A DIGI-nek hatalmas tere lenne arat emelni mivel hasonlo arkategoriaban nincs alternativa, evek ota nem emeltek, a +2%-os AFA emelest is lenyeltek, +1000ft-os aremelesig is elmehetnenek, realisan nezve, hogy maradjon ami van, es jojjon ami kell (mar akinek) kb. 300ft-os aremeleset jelentene, ami nagyabol 10%.
Emiatt az egyszeru teny miatt erthetetlen amit muvelnek, es ehez megertesehez nem kell gazdasagi es marketing szakembernek lenni.Amit csinal a DIGI abban az esetben lenne erheto, ha lenne legalabb 1 masik szolgaltato aki a "nem emelunk arat, de csokkentjuk a csatornak szamat" mentalitast kovetne, es hasonlo arkategoriaban lennenek, hasonlo lefedetseg mellett.
"Tessék tudomásul venni a jövő a minél több csatornából álló portfolióké, s bizony egyre gyakrabban előfordul hogy ezek közül egy vagy több nem lesz bent egy szolgáltatónál (nem csak a DIGInél), az ok egyszerű, olyan magas lenne az előfizetési díj, hogy szignifikáns fizetőképes kereslet nem lenne rá (és ez nem egy magasabb csomag kérdése), minden tiszteletem az itteni fórumozóké, de belőletek nem lehet "megélni", a hangotok/unk ugyanis jóval nagyobb, mint a létszámotok/unk."
Nem tudom mibol gondolod, nem lenne kereslet ra.
Discovery csatornak azert nem fapadnak szamitanak.
Raadasul van kenyszerito eszkoz a DIGI kezeben, torlik a legnagyobb csomagot, es berakjak a 2. csomagba, es emelik az arat 600ft-al, akinek meg nem tetszik ~2000 forinttal tobbert HD adok nelkul mehet a T-Home, UPC paroshoz. (biztos lehetsz benne sokkal kevesebben lennenek, mint akik elfogjak hagyni oket, ha kidobjak a Discovery 6 csatornajat.)Sajnos ugytunik a DIGI-nel nincs a vezetosegben ember aki ezt az egyszeru kepletet kepes lenne atlatni.
Meglehetne talalani a kozeputat, hogy mindenki jol jarjon, csak nem erre torekednek, inkabb dogoljon meg a szomszed lova is.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Flashget
félisten
válasz Ahab77 #13402 üzenetére
EMKTV így volt meg úgy volt mondatoktól is már feláll a szőr a hátamon.
álljon de a történet szempontjából nem lehet kihagyni a múltat ami oda vezetett ami most van. persze egy digi ügynök meg egy cég szereti a múltat elfelejteni vagy takargatni ha az hibádzik valahol :p
Digisport kapcsán részemről magasról teszek rá milyen jogokat szerez meg vagy veszít el nem érdekel a foci..eleve magyar sport tv-k neveit is változtatni kellene focitv-re..de azzal, hogy befektettek rengeteg pénzt a jogokba nem tudták vagy nem akarják eladni a Digisportot más nagy kábeltáraságnak azt látni kell hatalmas bukta nekik. Kis cégek megkapták a digisport1-t de ez nem egy megtérülő befektetés. Egy dolog az ország lefedettsége tányérossal másik dolog hány nézőhöz jut el. Innentől már nem kell jóstehetség, hogy miért bukja el a jogokat sorra..Ami a kölcsönöket, meg a most aztán már úú de rossz lesz a diginek jóslatokat pedig megint, a hozzád hasonló látnoki képességekkel megáldott jóakaróknak tulajdonítom.
Összekeversz velük..ők 2007-ben a tányérostv majd a lan megjelenésekor 2-3 évet jósoltak a cégnek és volt is vita velük, hogy az árak nem fedezik a költségeket...
én meg azt mondtam ha ezt az utat választja a digi, hogy kidobál minden fizetős csatornát csak azért, hogy ne emeljen árat annak a vége az lesz, hogy userek mennek más szolgáltatóhoz és akkor becsukhatja a bazárt. Azért a kettő közt van különbség.
Végezetül..Digi üzletpolitikáját tavaly óta valakik nagyon elbasszák, de nem értek hozzá megírtad..de nem szeretném ha tönkre mennének mert azzal a két másiknak újra monopol helyzetet teremtenének ahol a digi megszűnne.Realme GT Master Edition
-
veterán
-
veterán
válasz Ahab77 #13690 üzenetére
"Sötét maximum a felmenőid között lehet."
Ez már elég komoly sértésnek minősül,ilyen a másik oldalról nem hangzott el. Szerintem vegyél vissza egy kicsit! Ha az igazadat akarod bizonyítani akkor azt más stílusban tedd!
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Flashget
félisten
válasz Ahab77 #13690 üzenetére
Nem vagy komoly erő a fórumon ilyenkor átmész más felmenői szidásába? Egyszerű vagy mint a faék..én nem állítottam azt sem, hogy a digi nem adja csak azt a mindigtv is fogja adni. Hihetelen szövegértelmezési gondjaid vannak..de nem hibáztatlak érte.
Egyébként ha már ennyire magas lóról szarsz le a földre..áruld már el miért van a digi 2 lépéssel lemaradva mindig más szolgáltatókhoz képest?
Sport1 miért 1,5 év késéssel kaptuk egy nevetséges sms szavazósdi után?
Eurosport magyar válatozatát miért 1 év múlva jutott el hozzánk?
És úgy általában csatornák miért ekkora fázis késéssel jutnak el digi userekhez?Na majd ha a választ is tudod akkor böfögj más felmenőiről..
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Android felhasználók OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xbox Series X|S
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3070 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest