Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz egresij #1778 üzenetére
" ... A DVB-C Cable bizonyos kábelszolgáltatók esetén nem működik.A kompatibilitás a DVB-C digitális kábel adásoknál nem szavatolt. ..."
Tudod ezzel az a baj, hogy a DVB-C egy európai szabvány. Ezért minden gyártó DVB-C tunere képes feldolgozni a szabványos DVB-C jelet. Az LG megfogta a munka könnyebbik végét a kézikönyvre hivatkozva ... A 7xx MHz probléma nem készülék specifikus hiba. Gondold végig: ha alacsonyabb frekvenciákon működik a TV tuner DVB-C része, akkor vajon magasabb frekvenciákon miért ne működne ...
-
duofon
csendes tag
válasz egresij #1778 üzenetére
Nem értem, mi bajotok van az LG-vel. Enyém 32LF2510. Svédországra állítva behozott 64 adót Miskolcon. Első 4 fekete, HBO-sak. Gondolom kódolt. 4 rádióadás is van. 4 HD, ebből a Duna újabban nem az. Az elmúlt időszakban volt minőségromlás, kockásodás, de megszűnt. Egyedül az epg órája jár - 1 órával lejjebb. De át kéne állítani az országot a beállításhoz, ezt nem akarom. Van két helyi infó adás, az nincs benne, csak az analóg adásban. Hol szenvedek én hiányt? Full HD-ben ez volt a legolcsóbb tv. Igaziból monitornak vettem. De rákaptam a tv nézésre is vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Opera böngésző
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest