Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz sityupityu #14959 üzenetére
Úristen, mi lesz ebből a DIGI fb oldalán?! Pattogatott kukoricát bekészíteni!
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
port.hu:
DIGI Life
DIGI World¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
"Egyébként vajon műszaki okai vannak, hogy a digi nem áll elő tematikus minicsomagokkal?"
Az biztos, hogy nagy falat lenne az ügyfélszolgálatosok és a műszakisoknak a kódolt csomagok beüzemelése ennél a fapados szolgáltatónál. Nem menne zökkenőmentesen."A DIGI minden tőle telhetőt megtett, hogy a Discovery csatornái továbbra is a műsorkínálatának részét képezzék"
Szívesen meghallgatnám azt a DIGI-Discovery tárgyalást.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Visszakaptuk már a Diszkót?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
A kollégám sony tévéje újrahangolás nélkül automatikusan hozzáadja az új adókat a csatornalistához. Digihez ideális, a gyakran változó műsorlista miatt.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz allfinanz #15857 üzenetére
Nóta tv nem fog eltűnni. Az a második legolcsóbb csatorna.
Bármelyik - vagy az összes - BBCnek örülnék.Az ATV-n néha kint van egy HD felirat, van szolgáltató amelyiknél van ATV HD? Nem érdekel, csak kiváncsiság.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Dedkov76 #15841 üzenetére
Sziasztok! Szia
Lenne pár kérdésem Oké
Gondolkozom a digi-s kábel tv beköttetésén a net mellé.
Mennyi tv-t tudok "rákötni" a rendszerre ami benne van a havidíjban? Annyit amennyit a rendszer elbír. Két tévén gond nélkül kell működnie.
2 lg lcd tv-m van viszont nem tudom alkalmasak-e a digitális vételre. A gyártó sem tud konkrét választ adni. Ha mpeg4et támogató DVB-C tunerek vannak a tévékben akkor a kódolatlan adásokat be tudja hangolni. Ha esetleg nem alkalmasak a vételre elég vennem kártya olvasót a tv-kbe? Kártya a kódolt mozicsomagok vételére kell, amely kártya csak a digitől kapott set top boxal működik.
Ez setbox helyett jó? Ha DVB-C -s a tévé, nem kell set top box, kivétel ha a HBO pakkot is szeretnél.
Ad-e egyáltalán a digi 2 kártyát külön? Passz. Biztosan.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
*** Az előfizetési díjak ügyében tárgyalásokat folytatok, azonban a jelzett hónapok kifizetése 2012. december 1-től az érdekkörömön kívül eső okból nem garantált.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
OzoneNetwork a DIGI kínálatában
Na végre valami változás a csatornakínálatban[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
aztaaa, mennyi sportrajongó lett júpíszíéknél?!
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
válasz greencard #16772 üzenetére
"Valaki be tudná írni, hogy milyen bitrátával, mpeg2/mpeg4 sugározza a digi a köv. csatornákat: m1, m1hd, tv2, tv2 hd, retek, digi sport1 hd."
m1 - MPEG2 Video 5.62 Mbps, MPEG Audio 203 Kbps
m1hd - H264 Video 11.50 Mbps, AC3 Audio 395 Kbps
tv2 - MPEG2 Video 5.91 Mbps, MPEG Audio 266 Kbps
tv2 hd - H264 Video 12.29 Mbps, MPEG Audio 266 Kbps
retek - MPEG2 Video 5.03 Mbps, MPEG Audio 132 Kbps
digi sport1 hd - H264 Video 12.31 Mbps, MPEG Audio 203 Kbps¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Szia
Ha megnézed analógon a 394 Mhz környékén van-e szemcsés adó akkor valószínűleg gyenge a jel. Analógon látványosabb a hiba.
A fix.tv-t, sat1-et, viasat nature-t, pro tv-t megtaláltad? Azok is ezen a frekin vannak.szerk: nem írtad, hogy van-e splitter, hány felé van osztva?
szerk2: ha van osztás, akkor próbáld meg anélkül, ha úgysem talál NatGeoHD-t akkor digis be kell jelenteni a hibát.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
-
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Mayday, Mayday!
Budapest
121.5, 128.5, 362, 770, 778, 794. Ezeket a frekvenciákon nem megy semmi.
És analógon is sok-sok csatornának fekete a képe.
Nektek?
Karbantartás van?Megjavult
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
MindigTV - RTL Klub
DIGI - RTL Klub Teszt
MindigTV-n minden csatorna H264 kódolású, negyedannyi bitrátával.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Watt25 #17049 üzenetére
Én is azon az állásponton vagyok, hogy nem szabályos. Gondolod, a diginél nem néztek utána? Vagy nincsenek tisztában a szabályokkal? Vagy vállalják érte a felelősséget?!
#17045 - Tudom, hogy nem bizonyít semmit. Én sem tudom mit akartam vele. Talán azt, hogy én szememnek szebb a h264 kódolás.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz gaborh #17055 üzenetére
Szia
Ellenőrizd, hogy analógon is jó a kép (nem szemcsés), mert azon látványosabb tud lenni a gyenge jel. Ha oké, akkor tv típustól függően a Hálózati vagy Teljes kereséssel érdemes próbálkozni a digitális adók keresésekor.
Ha a Kézi vagy Manuális keresést választod, akkor ezek a frekvencák kellenek:
(symbol rate-re ügyelj)
(a frekvenciaértékek megahertzben vannak, ha a tévéd kilohertzben kéri, akkor három darab nulla kell a végére)( ha valaki nem talált csatornával jön ide ezt a választ kell belinkelni )
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
Azt próbáltam kifigurázni, hogy vannak itt néhányan akiknek semmi nem jó. Még az sem, ha bővül a csatornalista.
Én örülök az új 4:3 BBC-nek, hiszen a tartalom fontosabb számomra mint a minőség. Ha jó a műsor az elmosódott SDben is le tud kötni, de az rtlklub nem, még ha UltraHD lenne akkor sem.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
válasz trec12 #17209 üzenetére
Bocs, Vili, a "Más" szót átugrotta a szemem.
Akkor helyesbítek. A rádióknál az EPG hiányát eltekintve nincs gond. Próbálj meg egy csatornafrissítést, szerintem átírja a neveket helyesre.EPG: DIGI Life, Animal, World csatornákon valóban összevissza van a műsor. A pontos műsorkezdéseket csak az ajánlókból lehet megtudni.
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest