Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz qnadam #63801 üzenetére
Itt ami a szamomra logikusan az apa lenne az az anya, felfogtam megertettem, tevedtem, megesik. Tudom, hogy ilyen toldo is van ami f dugot told, de az f dugo az nem f csatlakozo, ugyhogy ezt a peldat nem ertem. Azert mertem leirni, hogy a kerdezo szempontjabol, lenyegtelen hogy hivjak (apa vagy anya), mert:
1; Beblattyog egy ezzel foglalkozo szakaruhazba, eloadja, hogy egy kettes osztot szeretne kivaltani toldassal. Az elado pontosan tudni fogja mire van szuksege es a megfelelo csatlakozot fogja adni emberunknek, anelkul, hogy O tudna, hogy ez anya vagy apa.
2; Bemegy egy praktikerbe es a polcrol kivalasztja maganak szemre a megfelelo toldot, anelkul, hogy tudna melyik az apa, melyik az anya, nem nagyon lehet osszeteveszteni, foleg ha elotte otthon elotte megnezte a csatlakozot.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest