Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz unravel #40636 üzenetére

    visszanyal?
    online lehet nézni a PL-t jah hogy a digisek fizetünk ahvi 5e ft-ot és van gigás net + 120digitális csat több mitn 20hd-val és telefon amin keresztüól akár inygen bezsélek az öszes digisel magyar és külföldi-vel is.

    mi van? anno kikerült a discovery és? nem gondolod hgoy a tv miatt jötteka digihez hanem a net tv telefon és az ár legföképen az ár miatt. 5e/ho upc csak tv diginél ebböl kijön minden. és interneten meg találhato a pl mecs akár HD-ban. is , jah hogy nincs hozzá szinkron nah bumm minöség sokkal jobb. szoval kinek is buko? akarom krédezni upc-seknek akiknek elvileg most igy szerinted nem ynal visza a fagyi havionta sporolnak kb 5-7e ft-ot mert a diginél vannak és nem másnál, amit ha éves szintre veszünk akkro simán kijön 1év alalt akár egy élö PL mecs megnézése is. UPc-nél meg nézheted sd-ben otthon amég a Digisek évente 1x élöben nézik ugyan annyiért mint te kinke is jobb?

    sityupityu
    várni? várhatoan 2017-ben jön. aztán meglátjuk, mi lesz. majd néznek a mostani fujulok és nem hivök mint rozi a moziban.
    mert ez befog következni és az ár és a többi is stimmel, max nem 300mbits mobilnetet ad a digi hanem 5mbits-et böven elég mobilel elbogarászni viszont az korlátlan netre. mi a jobb 500mb 300mbits-el havi 1000ft-ért vagy ahvi 3e ért kapsz korlátlan 5mbits-et? utobbi jobban emg éri. és ara már most emg van a sávszél hogy korlátozot sebességel 5mbits-el tudjon szorni. nem is értem minek 150-300mbits-mobilon , föleg 500mb-os csomagokkal utána emg jön a vodánál off net t-és telenornál meg 32kbps-es net. hurrá én beérném 5mbits-el is nem kell nekem 150 minek mobilon. böven elég 5mbits weblapok megnyilnak, kép feltöltödik enynin is,

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák