Új hozzászólás Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    válasz scorpy02 #6972 üzenetére

    Hátööö, asszem nincs már ilyen kártya aktiválási díj. Mivel bérelsz mindent, ezért már nem is sóznak annyi költséget a nyakadba. 2 példával tudom ezt alátámasztani:
    -Kb. 3 hónapja kötettük be a harmadik tv-re. Az ég világon semmi költséget nem kellett pluszban fizetnem. Mondjuk a kábelezést én megcsináltam a házban. Faszi lecserélte a fejet quad fejre, az volt 4 rugó ha jól emlékszem. Mondjuk azt sem értem, hogy miért, hiszen az egész cuccot bérlem. Ezek szerint a fej az enyém.
    -Szomszéd megrendelte múlt hét vasárnap 2tv-re és kedden be is kötötték neki. Semmi kártya díjat meg ilyen hülyeséget nem kellett fizetnie. Majd csekken jön a kábel és egyéb "szerelvény" díja, ami kb 2000-2500Ft.

    Ahol a sima két beltéri kiépíthető, ott a dual is nagy valószínüséggel. Egyedül az lehet akadály, ha a két helység ahova tenni akarod, túl messze van egymástól, mert ebben az esetben a telefonkábel amivel a távcsi érzékelőjét átviszik, lehet hogy nem viszi a jelet megfelelően és a kapcsolgatással lehetnek gázok. De szerintem ehhez több 10 méteres távolság kell.

Új hozzászólás Aktív témák