Új hozzászólás Aktív témák

  • echterion

    nagyúr

    válasz v.attis #6716 üzenetére

    Köszi a tanácsokat. :R
    A fával az a baj, hogy a 4 emeletes ház tetejéig ér a csúcsa, szóval nőni már nemigen fog. :DDD
    Költözés előtt nekem is tök jól ment a 80 centissel, csak mikor kiválasztottuk, hogy hová megyünk lakni, a fene sem gondolt arra, hogy az a fa nyáron majd útban lesz. Télen nem volt gond vele, gondolom, most, hogy már vannak rajta levelek, nem látja a fej a műholdat.
    Bekapcsoltam a beltérit, és volt valami adásfoszlány, tudod, ilyen szétcsúszott kép, tehát a kártyámat még szerencsére nem lőtték ki.
    Na mindegy, most melózom, de pár nap múlva valamit tenni fogok ellene, ha mást nem, lenyiszálom az ágat valahogy.
    Amúgy erről érdekes véleménye van a közös képviselőnknek. Azt mondta, hogy jogilag nem szerelhetnék a ház oldalára műholdvevőt, úgyhogy ne nagyon ugráljak, mert a végén még leveteti az önkormányzat. Mondom, persze, meg rajtam kívül fél Budaörsnek is. Vén hülye.
    Az állítást is megpróbálom, de szeintem végleges meoldást a metsuőolló fog jelenteni. Csak azt kell kitalálnom, hogy hogy férjek hozzá az ághoz.
    Vagy másik megoldás, hogy a mellettem lakó szomszédomnak is van digije, neki nem árnyékol be semmilyen fa, így lehet, megkérem, hogy hagy rakjak fel az antennájára egy dual fejet, azt arról venném az adást.

    **********

Új hozzászólás Aktív témák