Új hozzászólás Aktív témák

  • bunny

    csendes tag

    hali,
    mostanában marha ritkán olvasom a fórumot, most is csak véletlen estem be. Látom a téma a régi, szar vagy nem szar. Tegnap esti eset.
    Hazamegyek, vacsi, beesek emészteni kanapé, addig nézzük épp mit ismételnek a discovery-n. Hopp, érvénytelen blabla. Másik csatorna ? ott is. Kikapcs. Bekapcs, érvénytelen. Csekkes doboz elő, tetején a januári befizetés. Ezután száma elő, telefon.
    Kicseng, na halljuk az automatát. Hé, semmi automata, azonnal ember veszi fel. Elmondom bajom, mondja kapcsoljam ki, vegyem ki a kártyát, mondjam a számot. Mondom. Rakjam vissza. Rakom. Várjak picit. Várok. Tényleg picit. Bekapcsolom, és van adás.

    Úgyhogy lehet szidni őket, de szvsz az ügyfélszolgálatukkal semmi gond.
    Minőség fronton meg 2700-ért qrvára rendben van. Nálam nem dadog, nem akad csak ha durván komoly felhőzet van, ha majd nagyon zavar pici pénzért feldobok egy nagyobb lavórt, manapság "ingyen" vágják utánad és akkor is jó lesz. OK, néha nincs magyar hang, és a discovery nem az, ami a műsorfüzetben. Leszarom.
    Azt meg egyszerűen nem értem miért gond az rtl, tv2 kockásodás. Én a 3 földi adót antennáról nézem (hazudok, nem nézem csak ha van F1, a barátnőm szokta), penge kép és van teletext, ezt tudom javasolni annak, akit zavar az rtl kockásodás.
    Több mint egy éve van meg. Lehet kettő? Meg kéne nézni. Mindenkinek csak ajánlom, aki olcsón akar sok csatornát nézni a környezetemben. Nagyon nem bántam meg, hogy megvettem. Gyári tükör, fej, tartó, első szériás "ócska" beltéri.
    :Y

Új hozzászólás Aktív témák