Új hozzászólás Aktív témák

  • frovery

    senior tag

    válasz frankstork #16066 üzenetére

    Rossz ügyfélszolgát fogtál ki, vagy rossz napja volt.
    Ilyenlor 1-2 órával, vagy akár 1 mappal is de ismét felhívod és elmondod mi a problémád. Hidd el, hogy ha te is higgadtan beszélsz, akkor simán kialkudod ugyanazt az összeget, ami eddig is volt.
    Olvass körbe más szolgáltatók topikjában, tök ugyanezt fogod elolvasni, akár Invitel, akár UPC, akár Tarr.
    Mindenhol az új ügyfél a lényeg, nem a meglévő.

    Prien@
    Valahogy ezt a havi 500Ft "bérleti díjat" nekem is nehéz megemésztenem. Nem azért, mert olyan hatalmas összeg, de 2 beltérinél már a havidíj 30%-a körül mozog csak a bérlet!
    Szerintem én meg fogom vásárolni előbb-utóbb. 2.5 év alatt megtérül. Ha bérled, 5 év alatt kifizetsz 2 db Kaon készüléket a szolgáltatónak (30e Ft) és még mindig nem a tiéd a beltéri.
    Én nem gondolnám,hogy ezek a a Kaonok olyan sűrűn elromlanának, de ennyi kockázatot érdemes vállalni, főleg, aki nem tervez szolgáltató váltást.

    Gondolom te sem voltál más szolgáltatónál. Invitelnél alapból 1000Ft/hó egy box bérlése. Ahány box, annyi 1000Ft.

    Megvásárolni is érdemes lehet, viszont ha elromlik, neked kell fizetned a kiszállásért, javításért, cseréért és ha cerélik, már nem a tiéd lesz abox, hiába vetted meg. Azért nem olyan jók azok a Kaonok sem, hogy ne romolnának el 1 éven belül. Minden mai kínában legyártott termék igencsak hulladék.
    Ha meg lemondod 2 év múlva a hűség lejárta után a szerződésedet, vagy akár hamarabb ha kipakolnak neked értékes csatornákat, mit csinálsz azzal a kaon boxal???
    Max ajtókitámasztónak lesz jó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák