Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    egyre inkább úgy érzem, elég jót tenne az AH-nak egy teljes újragondolás és kivitelezés. Nem csdálom, hogy ennyit szenvedtek vele, de volna még mit javítani. Főleg pl egy maximális arany ár bevezetése, és egy stabil arany-euró/usd árfolyam bevezetése, az még a anyarban sincs, mert elég vicces a 3 naponta 200%-os ármozgás, és a milliárdos tételek. De sajnos amíg a botterek farmolják a milliárdnyi goldot addig nem lesz semmi az egészből.

    Én pl bevallom azt csináltam, eladtam egy tételt 9 euróért rmahban és vettem belőle 5M goldot, amiből cuccokat vettem, mondván egy akkora fejlesztés elég kell legyen inferno act 2 végigfarmolásához, és az összeg megduplázásához, megtriplázásához.
    Aha, gondoltam én...gyakorlatilag olyan szinten erodálódik a emgmaradt összeg, hogy egyhelyben toporgás megy... :U Persze blizzardon kívül voltam kénytelen beszerezni a goldot, és rengetegen csinálják, külön üzleti hálózat van ilyenekre, nyílván blizzard bődüeltes pénzeket bukik ez miatt. Esetleg fordíthatnák a bejövő plusz lóvét a serverpark normalizálására, vagy normális programozók alkalmazásra, mert nemhiszem hogy 70 es pingnél a 15mperces serveroldali késés olyan nagggyon normális lenne, vagy a patch óta az óránként-kétóránként data connection error.

    Ha bevezetnék az auction houseban, akkor lenne egy stabil árfolyam amivel számolni lehetne, nem rakná fel lófütty vérpistike a trash elgendaryt 80milláért, és gondolná félszemű karcsika hogy akkor az biztos annyit is ér, rakjuk fel mi is 90-ért....

    Azért elég vicces hogy pár napja 500K buyottal vettem 1070DPS-es íjat, mert akkor még akadt, ma meg a 870 dps-eseket 1,5M indulóról pakolják fel.

    Perpill ugye 250 euró a max ára egy itemnek. 5M gold valahol 9 euró körül mozog. Ilyen alapon ugye kerekítve a legdrágább cucc is max 138M körül forog, de ránézve AH-ra, a legtöbb karakter legdrágább cucca ennél 3,4x drágább indulóról megy....nyílván ez jó valakinek, de nem épp az átlagplayernek ugye....

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák