Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Gépigényt kapott az Avowed
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Half-Life 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
Aktív témák
-
Kobe
veterán
gyerekek, lehet sokaknak nem fog tetszeni a hangnem, de mégis mi a retkes k_rva anyja f__át művel a blizzard ?
már gyakorlatilag szarrá hekkeltem a windowst, minden létező megoldást kipróbáltam, ahol 1 hónapja még fullHD-ban röccenésmentesen futott a játék coopban, ott most 2 haverral 1366 lowban 7 fps ! komolyan mondom a faxom kivan azzal, hogy folyamat engem néznek hülyének ismerősök, nem hívnak be játékba mert kb annyiból áll a coop h megyek megyek, és egyszercsak a pálya másik végén magamtól meghalok....
a net nem tökéletes - más netes játékoknál 20-200 ms között ingadozik, de ennél 200 a legjobb, és 1800 ms az átlagos, bakker....
komolyan mondom, az ilyenekre ráhúznám a vizes lepedőt tökig, bezzeg a piszlicsáré hangyafasznyi statot van idejük 3 patchben is javítgatni, de az hogy 10-20 oldal telik meg egy nap alatt az nvidia error topikban a fórumon, arra tojnak nagy ívből...
viccen kívül ha el lehetne adni karaktereket, már eladtam volna az összeset és a dvdt megröptetem a francba a 10. emeletről kb annyit ér az egész
Aktív témák
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs