Aktív témák

  • Genji

    őstag

    Szerverek
    Tegnap megvettem délután a játékot. EU szerverre kb 2-3 órán keresztül próbáltam bejutni, aztán végül Ázsiára viszonylag könnyen bejutottam. 8-dik szintig jutottam (Skeleton King) egy Demon Hunterrel aztán leállt a szerver. Később EU-ra feljutottam ott egy Wizardot toltam fel 9-ig. Szerintem minden szerveren lesz karakterem, aztán valamelyik csak megy. ;] Remélem hamar rendbe szedik mert ez így gyalázat. :(

    Játék
    A D2-őt évekig toltam Bneten, de az első 5 óra játék után úgy érzem a D3at nem fogom. Nagyon lineáris a játékmenet, remélem ez változik később, egyelőre nagyon az elején vagyok.
    A karakterfejlesztés az ami gyakorlatilag nincs is. Két azonos szintű, azonos kasztú karakter totál megegyezik, nyilván egy idő után mindenki a legjobb kombókat használja majd a képességekben, akkor mi értelme lenne egy kasztból több karaktert indítani?Nincsen specializáció, a játék sava-borsa veszett el ezzel. Egyedüli élmény ami megmarad és fokozva van az a tárgyak gyűjtése/készítése és eladása aukción. Ez óriási ötlet azt aláírom.
    A másik, hogy nem éreztem különbséget a kasztok közt. Kb a Hunter is mintha varázsló lett volna a csilli-villi, színes, pukkanó lövésekkel. A sok csicsamicsa a feeling rovására ment. A grafika az mindent összevetve szép, ahogy az elvárható volt. Még egy dolog ami baromira nem tetszik: a multi játékhoz való csatlakozás és a chat felülete. A chat átláthatatlan kis pöcsköszörű, az meg tök gáz, hogy nem választhatod meg milyen játékhoz csatlakozol csak bedob random valahova... :(((

    Ja és a ráadás fika: túl könnyű a játék az elején. Gyakorlatilag megszorítani nem tudtak és azért pl egy wizardnak illene gyengébbnek lennie az elején mint egy barbárnak, nem?!

    Bocs, de ennek ki kellett jönnie. :) Mindenkinek jó játékot, fent találkozunk! ;)

    [ Szerkesztve ]

    a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

Aktív témák