Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
válasz XFishboneHUN #2550 üzenetére
Hat. Nekem nincs. Se a 14 napos verzio, nem tudok rola h aktivaltam volna.
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
bozont
veterán
válasz XFishboneHUN #2550 üzenetére
A Strikehoz és Raidhez kell PS+, meg talán a PvP-hez, de ebben nem vagyok biztos, annyira még nem nézegettem ezt a részét. A sima küldetések játszhatóak nélküle.
-
zedok
őstag
válasz XFishboneHUN #2553 üzenetére
Miert dob jobb cuccokat a jatek multiban? Am most dobott valami legendary cuccot ami 40es szinttol lehet hasznalni de kb 3as defet ad. Van ennek ertelme megtartani? Szerintem nem sok.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
XFishboneHUN
senior tag
Mert ott van a Raid, Trials of Osiris, Iron Banner, vagy a Prison of Elders, ezek azok a helyek, ahol jóval minőségibb dolgokat lootolhat az emberfia, mint a normál moboktól.
Egy idő után eljutsz majd oda, hogy a lila engramot is a hajadra kenheted
Nem mellesleg, a Destiny a legnagyobb online szerencsejáték, ami néha nagyon igazságtalan tud lenni....
Aki tudja mire gondolok, az érti ezt a mondatot!... Gyengébbek kedvéért ez nem más, mint a loot rendszer!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Jimy83
aktív tag
Na a bolt ahonnan rendeltem a destiny-t, kuldot utolag a taken king dlc-hez reedem kodot..
Kozben mar aktivaltam, szoval akit erdekel elado olcson. -
pulffy
őstag
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
DummyBoy
senior tag
válasz XFishboneHUN #2556 üzenetére
Az biztos... Ott a Three of coins... 2 cimborámmal játszom, az egyik srácnak stabilan minimum 3 coinból esik egy engram... Nekem ha 10-ből akkor szerencsém van... Viszont Omnigul nekem kapásból szerethető Grasp of Malok-ot dobott, míg az előző srácnak még mindig nincs...
Life is shor...
-
Fortian
tag
Sziasztok!
Kis kihagyás után visszatértem a játékhoz. Elértem a végjátékot és a csapatos küldikhez/ridekhez kérnék segítséget.
Elég sok csapatos de nem raid hiányzik pl: arénák amiket szeretnék esténként megcsinálni. Endgameről sok fogalmam nincs és nem vagyok a legjobb játékos ezért kis tolerancia kell hozzám. Beszélni is hajlandó vagyok a gyári cuccon keresztül mert csak az van
Ps4-en lenne a dolog minden nap jó 21:00-24:00-ig. Nevem: fortian
Köszöntem a segítséget!
Jah 296-os lightom van és nemrég jöttem rá mit kell tenni a 3-as armorokkal szóval most nyesit farmolok oda is jöhetnek emberek mert egyedül unalmas a patrol -
XFishboneHUN
senior tag
"Mit kell tenni a 3 as armorokkal ? "
Beleraksz olyan itemet, amit kiír és világítani fog! FUCK YEAAAH!
Szóval a hajadra kenheted! De ha megvan a teljes taken kinges szett (fejes-mellvért-kesztyű-cipő), elvileg megkapod belőle a taken kinges táncot.
-
pulffy
őstag
válasz XFishboneHUN #2562 üzenetére
Nem csak elvileg, hanem konkretan igen
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
matarese82
csendes tag
válasz Fortian #2560 üzenetére
Szia!
Engem is felvehetsz, PSN ID: matareseklan.
Mondjuk én konkrét időpontot nem tudok mondani, hogy mikor vagyok fent, de ha előre egyeztetünk, akkor ott leszek.Nekem a Form the Ritual küldetéshez kellene Guardian segítség, ahova 6 ember kellene egyszerre (max? min?). Nem nagyon tudom, hogy mi a feladat, azon kívül, hogy több ember kell hozzá, szóval, ha szakértői segítséget kapok, azt is megköszönöm.
thx
m
-
sting2
addikt
Sziasztok!
Eddig a játékot amolyan "storyline" felfogásban játszottam.
Nem multizok vele, semmi patrol, semmi aréna, csak a történetes mód megközelítés.
Viszont egy - egy Raid talán beleférne így hogy a nyakunkon a Rise of IRon kiegészítő.
Szóval, a Destiny "meló" része kimaradt de egy kis desszert jöhet.
21h-24h között.
40-es Warlock
230 light
PS4 ID: STINGzone[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
-
XFishboneHUN
senior tag
Én szívesen segítenék, de mivel te PS-es vagy én meg Xbox-os, így nem tudok!
Alternatíva 1.)
a Destiny LFG app telóra, ahol keresni lehet embereket mindenre.Alternatíva 2.)
PvP-ből - Kiemelten az Iron Banner, ami jó lootot ad, bár azt most legjobb tudomásom szerint a Rise of Iron-ig már nem lesz, amúgy 3 hetente szokott lenni, egy hétig.PvE-ből - Strike és Nightfall, illetve a The House of Wolves 3 nehezségi szinttel, amiből eshet jobb item.
Ezekkel tudod húzni magad jelenleg light szinten.
-
matarese82
csendes tag
Sziasztok!
King's Fall küldetésekhez keresek embereket. A baj, hogy egyszerre legalább 4-6 embernek kell jelen lennie, hogy a párhuzamos feladatokat meg tudjuk csinálni.
Obtain the Blade of Famine from the King's Fall Raid.
Obtain the Shroud of Ir Anûk from the King's Fall Raid.
Obtain The Ravenous Heart from the King's Fall Raid.Slay the Warpriest
Slay Golgoroth
Slay Oryx, the Taken KingHa valaki tud segíteni, akkor PSN ID-m: matareseklan, vegyetek fel nyugodtan.
Cserébe, vagy ettől függetlenül, ha valaki fejlődni szeretne, vagy segítség kell neki, szívesen megyek vele fireteam-be (headset-el vagy anélkül is).thx
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
Aizen92 kollégával csatlakozunk a PS4 közösséghez full újoncként.
Rögtön első furcsaság, hogy már ma leszedte a Rise of Iront, pedig én úgy tudtam, hogy csak 20-án jelenik meg (Collectiont vettünk).Meg most azt írja, hogy nem mennek a szerverek... jól kezd a játék, 3 napja nem lehet vele játszani, mert letölt, nem megy, letölt...
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
darksogi74
csendes tag
Na elkezdtem én is újra a játékot hogy mire jön a új dlc minden szart kidobáljak ami nem kell.Hard raidre szeretnék össze rántani egy csapatot hogy amíg jön a Iron addig nagyjából össze kukázunk mindent.
Hetente lehetne tolni a hard raidet,poe-t.
Aki kedvet érez rá írjon egy xbox one gt-t privátba. -
Prof01
veterán
válasz Bad Pritt #2573 üzenetére
Szia!
Az új tartalmat most töltötte le, de csak 20-án válik elérhetővé. Addig is már tudsz játszani a The Taken King DLC-ig bezárólag a játékkal.
Ha esetleg csapatra van szükségetek, jelentkezzetek hozzánk, szívesen segítünk! [link]
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Bad Pritt
félisten
Én is így számoltam, csak furcsa volt, hogy ennyivel előbb leszedte.
Volt első belépésnél egy ilyen refer opció, azt elskipeltem véletlen nagyon hamar, most pontosan miről maradok így le? Bár még nem választottam karaktert, visszahozhatom valahogy azt a képernyőt?
Huntert érdemes kezdőként indítani? Látom, hogy pvp-ben streamek alapján sokan azzal mennek.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz aizen92 #2577 üzenetére
Én eltoltam az elején, és nem lett belőle bajom. Kicsit kevesebbet várakoztat a játék. Az alap PVE-ben a szintedhez skálázódnak az ellenségek, tehát hiába vagy level 40 + light 335, ugyanúgy két lövés egy dreg, ha nem a fejét találod el.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Prof01
veterán
válasz Bad Pritt #2576 üzenetére
Ha a refer-a-friend lehetőségre gondolsz, az egy közös quest, amit egy veterán játékossal tudsz végigjátszani, és mindketten kaptok király kozmetikai jutalmakat érte! Ha még 7 napon belül vagy az első belépéstől, akkor tudok linket küldeni, amit a bungie.net-en tudsz aktiválni!
Nincs olyan, hogy mit érdemes választani! Mindegyik nagyon jó karakter, elég jól balanszolt a játék ilyen téren. Azt válaszd, amelyik legjobban tetszik első ránézésre! Nekem a Titán a favorit, mert mindig is a tank karaktereket szerettem, de megvan mindhárom, maxra húzva és azokat is szeretem használni.
aizen92: Azt tanácsolom, hogy első végigjátszásra ne használd fel a boostert, hanem haladj szépen végig a küldetéseken, amúgy is eléred a max (40-es) szintet mire végzel velük! Inkább a második, harmadik karakternél használjátok a boostert, amikor már nem akarjátok a sztorit újból végignyomni!
A LvL 25 booster-t még a Taken King megjelenésekor adták, és annyi értelme volt, hogy az újonc játékos, aki az első évben nem játszott és nulláról kezdi a játékot, már a fejlettebb haverokkal együtt, azonnal tudja kezdeni a Taken King sztorit.
Ugyanígy kapni fogunk a Rise of Iron indulásakor egy LvL 40-es boostert.[ Szerkesztve ]
-
Snike
aktív tag
Lement a frissítés majd utána:
- mitől lehet hogy a dobott tárgyak 92% "zöld"?
- 6% kék és 2 % lila?40. szintű vagyok és elég rég nem kapok "zöldet"! (nem mintha kéne...)
PS5, mert az jó! :)
-
Bad Pritt
félisten
Az intellect, discipline és strength szint csak a képességek cooldownját befolyásolja? Ehhez kapcsolódóan a frakcióba lépésnek akkor csak annyi az előnye, hogy speciális cuccokat lehet tőlük venni?
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! Adjatok nekem tanácsot legyetek kedvesek. Mivel a gépem behalt (PS4) és bundle volt, ezért vissza kellett adnom a Destinyt is vele együtt. Mivel járnék jobban szerintetek?
- Megveszem lemezesen újra a vanillát + Rise of Iron
vagy
- a Mostani full pakkot veszem meg (TTK megvan, mert ugye az kódként volt)
Ami döntően befolyásolhat az az lehet hogy most már ez a mostani pakk a final final final verziója ennek a játéknak.
.
-
Bad Pritt
félisten
Bekerültek a machine gun-ok a játékba.
-
Bad Pritt
félisten
Végigvittem a fő sztorit. Tudom, hogy nem ez a Destiny portfólió csúcsa, de még így is csalódott vagyok, olyan rövid és semmitmondó lett, ráadásul a Halo-ból áthozott elemek bár sokszor ügyesen egyensúlyoznak az egyszerű inspiráció és zavaró lopás között, azért elég sokszor átbillen utóbbihoz a mérleg nyelve.
-
Prof01
veterán
válasz Adam_Shepard #2586 üzenetére
Szia!
Mivel az alaphoz nem tudsz ROI-t venni a TTK megléte nélkül, ezért az egész pakkra lesz szükséged!
-
Jimy83
aktív tag
Nehezitettek a jatekon ? Mostansban perma behalok .
-
Adam_Shepard
addikt
Mi az a piros set, ami a video vége felé van a tankon?
Amúgy sajna vanilla + kódos lesz a cucc (egyben a TTK + ROI pakk ), mint kiderült, így már gép hiányában rá fog érni karácsonyig a collection (de legalább el lehetett volna ajándékozni vagy valami a TKK-ig ). Gjallarhornt nem sajnálom
[ Szerkesztve ]
.
-
Jimy83
aktív tag
válasz Adam_Shepard #2591 üzenetére
Tudni mennyi penz lesz a rise of iron ?
-
Jimy83
aktív tag
válasz XFishboneHUN #2597 üzenetére
Tudjak h ugyis megveszi az ember, veszek en is egy iront, olcsobb nem lesz akkor 20. utan ?
-
pzstm
titán
nem.
Ráadásul olyanra sincs lehetőség, akinek összes DLC megvan digitálisan és alapjáték lemezesen, hogy csak alapjáték árát megvegye digitális licenszért
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest