Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wjbhbdux

    veterán

    válasz ldave #7367 üzenetére

    Elég streamet néztem a Starcraftos idők óta, hogy tudjam hogy ott szinte minden mögött van valami hátsó szándék a nagyobb csatornákon, de manapság már a 100 nézős streamek sem túl hitelesek mert már annyinak is megéri reklámozni a cégeknek mivel megy youtubera facebookra stb a tartalom később így még elér sokakakat. Úgy jellemezném, hogy a Twitchen nem reklámok vannak, hanem ma már maga a Twitch a reklám.

    pl. múlt héten Reckful halálhírének kikerülése közben a barátai is streamelték a Ubisoft BR játékot, elvileg nem szponzorálva, mégis meglepő módon mindannyian pont 6 órán át ott ültek kussban összetörve amíg lejárt az ubival egyeztetett stream idő..

    Interjúkból gyakran kiderül, hogy sok népszerűbb és mostanában feltörő streamerekre az a legjellemzőbb, hogy rögtönző színész tanfolyamokat végeztek, ezzel a képességgel tudnak nagyobb közönségeket csábítani, mintsem a játékbeli teljesítményekkel. Én visszasírom az időket amikor még tényleg a jó játékosok voltak a lista elején, de sajnos a népszerűséggel és a pénzzel ez jár, átalakult a platform és a nézők is szélesebb körből érkeznek.
    A szórakoztató faktor miatt azért nézem továbbra is a kedvenceimet, de tudatosan sosem veszem komolyan semelyikük véleményét egy játékról, csak a látottak alapján döntök.

    /s

Új hozzászólás Aktív témák