Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    válasz oriic #10764 üzenetére

    Na ezt jól elfelejtettem munka és egyéb dolgok miatt, emiatt elnézésedet kérem. De most pótlom. A korábbi képeid alapján elsőként megpróbálkoznék a helyedben egy alábbi összeállítással.

    Piece of Mind a kinetic slotba. Kezdésnek bármi jó, de ha esetleg Perpetual Motion+Elemental Capacitor (Void class esetében) traiteket kapsz hozzá, az csak extra. (Ezt ugye lehet kraftolni is, szóval idővel saját magad meg tudod csinálni a kívánt összeállítást)

    Special slotba amit tudok tanácsolni az valamilyen közelharci fegyver legyen. Shotgun a legjobb, vagy esetleg fusion, de ha ezek közül egyik sincs, akkor egy SMG is megteszi, mondjuk Funnelweb, az jó darálós lett szerencsére.

    Heavy slotba kvázi bármi, gránátvető, vagy rakétavető jöhet, ha megvan akkor nyilván Gjallahorn. :D

    A lényeg, hogy távolsági lövéseknél a pulse rifle-t használd (Ha megvan, akkor érdemes lehet MOD-ként a full auto-t betenni, így folyamatosan lőhetsz vele, anélkül, hogy felengednéd az egeret), ha közelebb ér valaki, akkor válts azonnal SMG-re.

    Stat oldalon láttam hogy az exotic No Time To Explain is megvan. Kineticbe az is jó fegyver lehet, főleg ha mondjuk ARC Warlockkal vagy és mellé még használod a rift aktiváláskor felbukkanó kis arc soult is, ami automatikusan lő.

    Persze ez csak egy tipp a részemről (Többiek úgyis kijavítanak majd esetleg), válogathatsz próbálgathatsz más fegyvereket is, de én személy szerint azt szoktam tanácsolni, hogy mindenképp érdemes úgy összerakni egy loadoutot, hogy legyen közelharci és távolsági fegyvered is egyszerre. (Később akár Sniper+SMG, vagy Hand Cannon+Fusion/Shotgun, vagy ha merész vagy akkor pl. Sidearm :D ) :R

    [ Szerkesztve ]

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák