Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az akksira 1, a gépre pedig 3 év garancia van. Nyilvánvalóan törés meg ilyesmi nem számít, hacsak nem kötöttél rá külön biztosítást.
A dellnél kétféle garancia van, van az, amikor neked kell bevinni a szervizhez (Back to service -vagy mi),illetve amikor felhívod a központi számot és másnap kimennek és megcsinálják ott előtted (Next Business Day).
Remélem tudtam segíteni, ha valamit pedig rosszul írtam ki, kérem szóljatok, szívesen veszem az építő kritikát.
-
Ákinard
aktív tag
Hát, lehet én járok rossz helyekre, de eddig nem nagyon találkoztam olyannal, hogy tessék bontogasd ki próbálgasd és ha megfelel vidd el
Amúgy tipusszám alapján ugyanezt láttam az iponnál is , csak 2x-es áron......
10 rongyot meg nem adok egy szaros memóriáért...
[ Szerkesztve ]
-
gaben1117
senior tag
Csak olvastam egy régi itteni hsz-ben, hogy az a biztos ha az ember összeveti a BIOS-ban lévővel a matricán lévőt. Venni fogom a gépet, és a gari ellenőrzését próbálom minél jobban körbejárni. Ha van bármi hasznos infótok, akkor szívesen fogadom.
Számla tényleg nem kell amúgy a garihoz?
-
wolffy
aktív tag
Igen ezekre fondoltam! gKoszi a valaszt. Ha mar van neked otthon az elso verziobol, engedd meg, hogy megkerdezzem, ajanlanad-e nekem megvetelre, mennyire vagy vele elegedett? Illetve a ket gep kozul melyiket valasztanad, van-e lenyegi, erezheto kulonbseg abban, amire nekem kellene. Koszonom szepen!
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
D630-as van itt, megbízható forrásból, nem rossz cucc.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
félisten
-
kistewe
tag
Elsőnek javasolnék egy pendrive-ról indított linuxot ( nem telepítés csak futattás) de ehhez az kell , hogy belépj BIOSba ami ha jól emlékszem DEL vagy F12 a menü ami kiadja , ha semiképp nem megy akkor vedd ki a HDD-t és úgy próbálgasd akkor nem lesz miről bootolnia és több idöd van...ha sikerült akkor linuxmint honlapon találsz infot hogyan készíts bootolható pendriveot .....
uff stewe
-
félisten
-
félisten
Témába vág, de egyszerre 2 helyen kérdezni hülyeség mivel lehet rég megoldják neked a másikban a problémát mire ide (jobb esetben) beírod, hogy tárgytalan... Én ezért nem érzem fairnek, hogy 2 fórumban túráztatod az embereket, mivel valószínűleg az első lépések itt is, ott is ugyanazok lesznek...
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Gigabyte alaplap topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- HP Pavilion 14-DV0025NH 303A3EA Pink laptop (14" FHD/Core i5/8GB/512 GB SSD/Win11)
- Szinte új ASUS TUF F15 /15,6" 144Hz/i5-12500H/512GB SSD/8GB DDR4/RTX 3050/Garanciás 2027.10.24-ig
- Dell Inspiron 15 3541 (AMD A4-6210-8GB-320GB) újszerű állapot, megbízható működés, a kijelző foltos!
- Equipment Igor koffer - Laptoptáska Eladó. (Aluminium vázas - Ha biztonságba szeretnéd a munkagéped)
- Asus Vivobook Pro N752VX Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest