Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz Toncos #42474 üzenetére
Én az ssd-t a hdd helyre szoktam, hdd-t pedig a caddybe, így véletlenül sem lehet olyan, hogy valamiért nem tud ssd-ről bootolni a rendszer, továbbá tuti, hogy nem fogja vissza a sebességét sem a keret, sem az optika esetlegesen még sata2-es csatija.
Nem tudom, mennyire komoly a rázkódásvédelme a gépednek, mérlegelj, mérj sebességet, nézd, tud-e onnan bootolni. Más tippem nincs.Itt fórumon Chaser néven van a srác, akié a bolt.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
-
iSonic
addikt
válasz Toncos #46360 üzenetére
Csekkold le memtest-el, hogy az új ram-nál nem dob e hibát, bár kétleném. Most akkor ha jól értem kicserélted az egyik 2GB-osat a 4GB-osra? Megpróbáltad azt, hogy csak a 4GB-os modult hagyod benne és abban az esetben bebootol e a rendszer? Illetve próbáld meg Nanya + 4GB modul és Kingston + 4GB modul.
Sajnos megesik, hogy a notik nagyon igényesek milyen típusú alkatrész kerül beléjük :/ tény hogy pofátlanság, de valami szinten ez is egy védelem, hogy garanciálisan ne kelljen többet dolgoznia a cégnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
iSonic
addikt
válasz Toncos #46369 üzenetére
boot-olod CD-ről aztán ha tényleg boot loop van windows esetén akkor egy rakatnyi hibát fog kiírni a memóriára. Egyébként pontosan milyen típusú a 4GB-os Kingston?
Robert-Mave: Ha AC7260 vagy AC7265-ös wifi adapter van a gépedbe akkor az lesz a baj sajnos. Router-t próbáld a következőkre beállítani:
1.ha csak 2.4Ghz-en tud kommunikálni
801.11 b/g mixed (ez 54Mbps-re veszi vissza a dolgokat de azt le is fogja adni stabilan)
auto channel2.ha pedig 5Ghz-en tud kommunikálni
801.11 összes csatorna -
Toncos
tag
válasz Toncos #46360 üzenetére
Helló mindenki!
Hátha esetleg valaki hasznára válik, és nem lenne ismert, leírom az XPS L501x és az új memória történetének (válaszban) megoldását. Legutóbb azt írtam, hogy a boltban vásárolt 4 Gb-os modul rossz, mert két gépben is rossz. A gond csak az, hogy mindkét gép 1. gen. Core i (i3 és i5) volt. Garanciáztatásnál világosított fel az eladó, hogy ezek a procik valszeg nem kezelik azt a memóriát, ami 256 Mb-osnál nagyobb chipekből épül fel (ma minden 4 Gb-os 512-esekből épül). Vettem használtan egy ennek a feltételnek megfelelőt, és minden ok. Remélem, valakinek segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest