Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Farming Simulator 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz Carobetto #4916 üzenetére
Én aztmondom nem feltétlenül érdemes minden esetben Latitude -ot venni. Hogy mitől drágább a Latitude? Magasabb minőséget képvisel ami az összeszerlést illetve a noti vázát érinti. Masszivabb strapabirobb darab ileltve könnyebb is. Én nem vagyok hive az only business class -t vegyél szlogennek. Aztmondom ha ismered magad és tudod mennyire tudsz vigyázni egy ilyen értékes cuccra akkor simán jo lehet egy Inspiron is. Nem véletlen adnak el a consumer notikbol is millioszámra. Szoval ha tleg vigyázol rá akkor egy Inspiron is igenis lehet jo választás sztem. Nekem maximálian bevált idáig.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
törölt tag
válasz Carobetto #4916 üzenetére
elvileg minősgben jobb a Latitude. namost szerintem ez nem sokkal érezhetőbb. kívülről ugyanolyan műanyag mindkettő, csak a Latitude váza belül ugye fém. ettől még mondjuk egyiket sem szivesen ejteném le.
viszont a busyness class gépeknek van pár hátránya, ami számomra elviselhető, de mégis kellemetlen: nincs kártyaolvasó, nincs webcam, nincs s-video kimenet, a mono hangszóró azért nem szól úgy, mint akár a régi MSI-mben, nincsenek multimédia vezérlő gombok. ezzel szemben még teljes terhelésnél sem érzem, hogy melegszik (mármint nem süti a kezem, bár mondjuk az asztal felé elég meleg, de valamerre csak el kell vezesse a hőt), meg van rajta soros port (amit meg 10 éve nem használtam kb, amióta létezik ps2/usb egér...).
egyébként szerintem a külső minőség nem sokkal jobb a két kategória esetében. mármint ránézésre. szóval otthoni használatra nem érdemes szerintem Latitude-ot venni, akármennyire is arra esküsznke itt a géniuszok a fórumon. -
mr.geeZ
aktív tag
válasz Carobetto #7207 üzenetére
Nekem pont ugyanez a hiba, ugyanennél a típusnál, de az ok világos, és notifüggetlen: sajnos a csatlakozásnál a hálózati kábel egyik ere megtört, kihúzódott a kábelvég csatiból, ami kellemetlen, bár nem végzetes, mert szerencsére a router Wifis képességekkel is rendelkezik.
Fél karomat egy krimpelőfogóért, és egy normális csatiért.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Equipment Igor koffer - Laptoptáska Eladó. (Aluminium vázas - Ha biztonságba szeretnéd a munkagéped)
- Asus Vivobook Pro N752VX Eladó!
- Lenovo Thinkpad P16 Gen 2 13850HX, 16" QHD+ 165Hz, RTX 2000 Ada 8GB, 64GB, 1TB
- Asus Zenbook 14X Oled
- Eladó GARANCIÁLIS MSI GF63 gamer laptop! - RTX 4050, i5-12450h, 16gb ram! - 240.000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest