Új hozzászólás Aktív témák

  • SzaboZE

    addikt

    válasz tragiQss #24930 üzenetére

    "megnézted a képet, amit a múltkor felraktam, hogy milyen hulladékot szereltek be alkatrészként?
    Akksival kapcsolatos gondjaimra hányszor is kaptam itt bármilyen választ?
    Melegedésre tudott valaki érdemben válaszolni? (_érdemben_)"

    Elnézést, nem tudtam, hogy ezekre kötelességünk lett volna válaszolni. Én mellesleg csak arra szoktam válaszolni, amihez érdemben tudok hozzátenni. Mivel a problémáidra nem tudok neked megoldást nyújtani (mivel magadnak generálod legnagyobb részt), ezért nem tudom mit kellett volna reagálnom rá. Az ügyfelek azon részére koncentrálok, akik nem hőmérővel a kezükben rohangálnak a szervízbe, hogy 37 fokos a palmrest, hanem akiknek olyan hibájuk van, amin lehet segíteni. Mivel egy közel 40-45 fokos HDD pörög a kezed alatt, ezért elég nehéz is lenne megoldani, hogy ebből ne jusson ki 37 fok a felső részre. Szerencsére szoktam találkozni más gyártók gépeivel is és ott sincs másként, így én ezt nem tartom egyedi és megoldatlan problémának.

    Az akkudra se tudok mit válaszolni, vélhetőleg döglődik, ha ilyen hamar csökken a kapacitása. Miért nem hívod fel a szervizt? A dell küld másik akkut, de telepátiával nem fogja kitalálni, hogy ezt most neked cserélni kell. Vagy tán előbb az itt lévő modortalan és értelmetlen emberek véleményét kérded? Nem értem miért itt kell panaszkodni és nem a megfelelő helyen? Vagy azt vártad, hogy valaki azt válaszolja, hogy igen ez normális? A 20 éves tapasztalatod erre nem terjed ki?

    A hulladékos képet valóban nem láttam.

    Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

Új hozzászólás Aktív témák