Új hozzászólás Aktív témák

  • Konflikt

    addikt

    válasz mghltm #20164 üzenetére

    koszi a tippeket:)

    optimus: olvastam rola idokozben en is. sajnos ez szoba sem johet, mert a dell support nemis emliti, a downloads-nal sincs ott. ezzel kellett volna megoldaniuk.
    sajnos biosban (ami a legujabb) nincs erre utalo semmi fele beallitas.

    jol sejtetted, ceges noti, ezert az xp, szinten ~fel eves :) win7 talan ugy johet szoba, ha egyszer egy masik sata-s hdd-re felrakom. sajnos az a fo problema, hogy nem latszik xp alatt az eszkozkezeloben semmi, ami a cpu-ba integralt gpu-ra utalna.

    azaz eros a gyanum, hogy a dell csak egyszeruen letiltotta, mert ha ott az NVS akkor minek. ami vegulis jo erv lehete, de pl. akksi szempontokbol nagyon jo lenne. vagy ha 3 monitort akarnek hasznalni (1 laptop+2 kulso) szinten jo lenne, mert az nvs max 2 monitort kepes egyidoben kezelni: ha mondjuk 2 kulso is ra van dugva, akkor megjeleniti az osszes lehetoseget: 1 belso+1 kulos, 2kulos, stb, de egyszerre csak max 2. ha engedelyezni lehetne az integralt grafikus vezerlot, akkor mondjuk az kezelhetne 1 megjelenitot, maris megvan a 3. mondjuk ez plusz egy lepest a switch-tol, itt egyidoben kene az nvidia NVS-nek, es az intel GMA-nak mukodni.

    sajnos mas topicokban sem jutottunk semmire :(

    amugy neked is NVS 3100M van a notidban?
    esetleg megnezned, h a biosban van nalad barmi fele GPU beallitas? nalam most A09 van. koszi.

    Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

Új hozzászólás Aktív témák