Új hozzászólás Aktív témák

  • RudY

    addikt

    válasz felixo #2486 üzenetére

    Most leírhatnám ugyanazt, amit ezelőtt, de a lényeg: azért van értelme, mert egy normális méretű táborból 2, de sokszor 3 teherautónyi nyersanyagot is lehet fosztani, persze a feltört postaládáikat is beleértve. Lehet szerénykedve összeválogatni egy fuvarnyit, elszállítani valahova, majd fordulni még párszor, de ez elég időhúzós, ha megjön az ember étvágya. :DDD
    Eleinte így csináltam, de ahogy nőtt a nyersanyag felhasználási igény, teleraktam a tábor szélén kimaxolt postaládát és csurig töltögettem... és még így is volt egy kanyar. Biztos helyen van a saját ládában, ha kell nyersanyag (márpedig kell), másnap megint leverem az öszvéreket és megint teletöltöm. Az öszvérek szekrényeiből szó szerint mindent felpakolok, átgurulok a saját ládához, ami nem kell megye a közösbe. Inkább így gyűjtök lájkokat, mint a hülye táblákkal. Az öszvérek általában szakosodnak, egyik táborukban a fémből van sok, a másikban a kerámiából, a harmadikban a speckó ötvözetek stb.
    Konkrét példa lehetne a krematórium felé történt útépítés. A régi vagy romos gyártelep mellett nincs trükközési lehetőség, telipakolt járgánnyal is azonnal lehúznak a takonyba. Ezt egyszer szívtam meg, már tudtam is továbbmenni és a krematóriumig végig tudtam aszfaltozni egy fuvarral. Majd innen visszafordulva felvettem az újabb ipari mennyiségű alapanyagot az öszvérektől, és megint lehúztam több szakaszt, a hamvasztótól a Hegyi Gócvárosig! Plusz még egyet a terroristákig. Ebbe az irányba tehát gyakorlatilag egy percet sem gyalogoltam...és még mindig csak a 4. fejezetnél tartok.
    Úgyhogy nekem bejön ez a fosztogatós/tárolós móka, legalább sok harc is színesíti.

    A Hegyi Gócvárosnál parkoló kamionok eléggé tetszetősek, ilyet is lehet majd később használni? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák