Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Kvelstadt #1667 üzenetére

    De, hogy vannak megkötözve? Szemből is meglehet őket? Nem csak ha mögéjük lopakodsz?
    Tegnap nekem is volt egy kis dolgom velük. Nem halálos karabéllyal lőttem őket. Hát attól nagyon rövid időre dőlnek csak ki. De "sprintes" járóvázzal mentem oda, szóval befutottam, felmarkoltam a cuccost, elfutottam. :)

    BusinessGuy
    Én is elég sokáig nem foglalkoztam vele. Kb 3 chapteren keresztül. Tegnap voltam nála de még él.

    Elkopott a királis bakancsom, gondoltam szállítok a nőnek csomagokat, hátha ad újjat. Hát útközbe sikerült úgy pofára esnem, hogy nem lett S-rank, nem is adott új surranót. :D Francba.

    Chapter V spoiler:
    Tegnap volt a Chapter V végén az a kis bossfight. Higgs megint megidézett egy kutyámajmot. Én ugye alapból fegyverek nélkül flangálok, ezért nem volt őszinte a mosolyom mikor beadta. Viszont a gránát táskám tele volt speciális, a Mérnökembertől kapott gránátokkal. Azokkal úgy levertem azt a bosst mint a franc. Álltam mellette (kb 5m-re) és dobáltam. Néha lement a föld alá, majd visszajött és ledobáltam. Nagyon könnyen ment.

    Most viszont nincs BB. Remélem ez nem lesz sokáig így. Sétálgattam tegnap, egyszer csak bele tévedtem egy időviharba, fordultam is szépen vissza azzal a lendülettel. :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák