Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Tegnap eljutottam a Chapter 5 elejére. De ott megpihenek most nagyon. Rengeteg a tennivaló. Sok helyet ki kell még maxra csillagoznom.

    Este felcseszett, hogy a Déli Gócváros felé nincs út. Pár napja megcsináltam az Elosztóközpont Tavi Gócvárostól Délre"-nél két szakaszt. Azóta senki sem csinálta. :( Ezért tegnap megcsináltam végig egyedül a Déli Gócvárosig! Baromi sokáig tartott, és baromi sok nyersanyagom ráment. Szinte az összes fém és konkrétan az összes Kerámia. Ja és nem tudom ecseteljem e, hogy mennyi kristályt kellett ehhez összeszednem... Szaladgáltam körbe körbe úgy farmoltam. Több ezret abból is. Fogtam egy furgont. szépen elmentem a menedékhelyekre, és összeszedtem az összes fémet, kerámiát amit tudtam igényelni, és szépen elindultam végig csinálni. Éjfél után fejeztem be. :D Cserébe úgy ömlik a like mint a franc. Tegnap kaptam meg a trófeát az 50k like-ért.


    30óra, lvl 204. :D

    Ezen a képen látszik balra lent, hogy 18 szakaszt csináltam meg, és 34k anyagot használtam el eddig utakra: [kép]

    Lenne egy kérdésem, látom ezt a Tallneck hologrammot, és ilyen nekem is van, emlékszem, hogy unlcokolódott. De hogy lehet hologrammot letenni? Mert én nem tudok. És a tippek között sem találtam. Valaki feloldja ezt az opciót és én kihagytam?

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák