Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    válasz Rony949 #6143 üzenetére

    Átlag nélkül is 2,5 végigjátszás kell hozzá. Tudom, mert nemrég csináltam :)
    Ami az egészet jelentősen megnehezíti az a fegyverekre vonatkozó achievement. Sif lelkéből három fegyvert lehet készíteni. Szóval Anor Londoig mindenképpen el kell menni NG+2-ben is, de ha jól felkészülten mész oda (van nálad egy olyan fegyver vagy pajzs, ami kell a kovácsnál és nálad Sif lelke) akkor a Pufi és Pöcs fight már nem fog kelleni.

    Itt egy szép lista a fegyverekről, amik kellenek. Javaslom, hogy pipálgass és addig NE kezd el az NG+2-t amíg nincs meg minden (-Sif lelkei ugye). Különben úgy jársz, mint én. A kovácsnál jöttem rá, hogy egy pajzs nincs meg. Gyalog messze lett volna az erdő, szóval én nem úsztam meg a bossharcot. És sok sikert Seath farkához, én javaslom bossfight alatt ezt hallgatni ;]

    A Covenant nem annyira vészes, szerencsére (sajnos) elég sokan vannak online. És az achikba csak közvetve tartozik bele: Miracle-t és más effélét adnak, amire van achi. Egyébként "csak" meg kell találni. De az erdei covenant kivételével egyikhez sem kell semmi online aktivitás. Ott három győzelmet el kell érni, nekem az cirka 2 óra alatt megvolt (a kereskedő miatt jók, nem kell fegyvert farmolni). Van, ahová csak (sok) humanityt kell felajánlani, az nem vészes, a Dark Moon itemek pedig farmolhatóak a festményben. A Sunlight medálhoz meg kétszer be kell hívni a topic gazdát és akkor megvan NG+1-ben is :D Javaslom a csatornasárkánynál elkövetni ezt, könnyebb a farkát lecsapni.

    DLC ha igaz nem kell hozzá, de én javaslom a szétszórt mindenféle slab-ek miatt. Ha Manust nem is ölöd le, de a térképet megéri felporszívózni.

    Ha még van kérdés akkor próbálok segíteni :)

Új hozzászólás Aktív témák