Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    DS játékokról pár gondolat:

    A tegnapi nap kedvet kaptam megint DS3-hoz, pedig már nem terveztem vele játszani, de a Nioh annyira leszívott, hogy új értelmet nyert számomra a DS és nagyot nőtt a szememben (újra). Amúgy is új VGA-val végre 4K-ban tudom majd tolni, eszméletlen szép így, megéri újra elkezdeni.

    A Nioh egy igazi hullámvasút volt számomra, az elején nagyon nem tetszett, első bossnál sokszor fel is adtam uninstalláltam, majd hetek múlva visszatelepítettem. Úgy az első 2 boss leverése után viszont nagyon megerősödött a karakterem onnantól sokszor first tryra mentek a bossok, ott nagyon tetszett a játék, már már jobban mint a DS, jöttek az új ellenfelek, pályák, jó volt a harcrendszer. Viszont a játék végére nagyon megfáradt számomra az egész, önismétlődő pályák, ötlettelenül bedobált ellenfelekkel, mindig ugyanaz a 4-5 fajta ellenfél jött ugyan azokon a pályákon. Szettet, fegyvert is mindig ugyanannak az egynek a magasabb szintű verzióját hordtam, mert semmi nem ösztönzött arra, hogy váltsak. Ráuntam, végül utolsó bosst már csak videón néztem meg egyszerűen nem volt lelki erőm hozzá. Most a Nioh egyhangúsága után nagyon rátudtam csodálkozni a DS3-ra, hogy mennyire szépek a pályák és minden a pályákon, ellenfeleken milyen szépen ki van dolgozva az utolsó szakadt cérnaszálig.

    Az, hogy a Sekiro év játéka lett elég vicces, bár nem volt valami erős a tavalyi felhozatal, szerintem egy Resi 2 vag Days Gone nyugodt szívvel vihette volna a címet. Most sokan tudomást szereztek a Sekiroról a díjátadó gála óta, gondolták biztos, hogy "fú mi ez a játék nem is hallottam róla év játéka lett próbáljuk ki" aztán jött a pofáraesés, twitch tele van ilyen csalódott streamerekkel, akik most jöttek rá, hogy ez egy guitar hero ritmusjáték 0 játékos szabadsággal. Egy kis garázs project a fromtól, hogy addig is legyen valami amíg jön idén az Elden Ring, én nem is tudok a Sekirora teljes árú játékként tekinteni, nekem totál indie hatása van, annyira cső az egész, mind harcrendszerében mind a "fejlesztési" vagy mondhatni bármilyen lehetőségek terén.

    Idén nyáron jön elvileg az Elden, az nagyon várós! Addig meg Monster Hunter Iceborne mától :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák