Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    Na tegnap elkezdtem újra. Illetve folytattam mert grundyrt még lenyomtam abban az egy napban (nem tartott addig :D ) amíg nem jött meg a ds remaster.

    Korábbról 90+ órám már van benne, miután a ds2 és ds1-et végigjátszottam, fogalmazhatnék durvábban is, de mondjuk úgy hogy egyszer végigmentem és a ng+ ban is. Minden komolyabb bosst fantomokkal (ember v. npc) csináltam meg, amivel egyébként átlag játékosként nincs problémám, mert a játékélmény vagy legalábbis annak egy korlátozott szeletét megkapod. De miután teljesen beszippantottak a souls játékok egyszerűen nem tehetem meg hogy ennyiben maradjon.

    Dexes katana karakter, egyetlen ruhadarab egy gusztustalan rongy a szám előtt amit a mocsárban találtam :C :D Teljesen új játékélmény. Nyilván sok dologra emlékszem, de pl a sharp gem és a farron coal helyére nem és hatalmas élmény megtalálni.

    Bossok is teljesen más kihívás (persze kihívás a sima mobok és a pályák) ezzel a karakterrel. A crystal saget első játéknál első próbára nyomtam le, most legalább 5x megölt. De mondjuk a nyúlfejű démon a farkas convenant felett ami első játéknál komoly kihívás volt most meglett másodjára (elsőnek azonnal agyonbaxott a bunkóval)

    most abbys watchernél vagyok akinek a második fázisát korábban nem is nagyon láttam, de nagyon hatalmas az egész. Persze bennem van hogy ennyi ds után már "illene" jobban játszani, de mindegy, nagyon élvezem így is. Hihetetlen milyen jól meg van csinálva pl. ez a boss.

    Elképesztő látni mit fejlődött ez játék ez a 3- egy műalkotás :R

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Aktív témák