Aktív témák

  • Mr_no_Name

    tag

    Sziasztok! Úgy érzem, hogy ki kell írnom magamból 1-2 dolgot. Kezdjük azzal, hogy a Souls széria jelenti manapság számomra a teljes kikapcsolódást. Egyik játék sem köt le ennyire mint ezek. Imádom őket, a kedvenc járékaim. Végigjátszottam többször az első, második részt is viszont a harmadikat csak most próbálom (pcn már próbálgattam amikor megjelent, de nem vittem végig). Közvetlenül a SOTFS után álltam bele. Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.

    Miért van az, hogy ez a rész is a széria része, még is néha olyan érzésem van mintha egy más csapat fejlesztette volna? Kezdjük azzal, hogy megszűnt az ADP skill. Ok lehet gyűrűkkel nyújtani a miliseceket, de az meg helyet vesz el más elől. Nem szeretek pajzsozni, mindig gurulok. Akkor a következő az equip load. Teljesen mind1, hogy mennyit teszek vitára, mert már 10-es vitán is csak kilónként növekszik a max equip load, az xp meg sokkal lassabban jön mint pls a sotfsban. A legkönyebb armort sem tudom felvenni, mert pusztán a greatswordtól már 40% az equip load. Oké, havel gyűrű de még így sincs megoldva a probléma. Konkrétan rohangálok inkább sárkány formában, mert amugy is meztelen lennék. A következő agyfaszt akkor kapom, amikor NEM tudok kiszabadulni egy támadásból. Az elején beszopom a hitet, és van, hogy utána esélyem sincs megmozdulni. Konkrétan magamhoz sem térek, már kapom a következőt és annyi, you died. Az ellenfelek átütnek a falon, de csak egyszer találjanak el, mert egy teljes másodpercet sem ad a játék a hátrálásra. Direkt figyeltem, volt olyan, hogy már akkor nyomogattam folyamatosan a dasht, mikor még el se találtak, beszoptam, aztán megint és megint és meghaltam. Néztem a kontrollert és rapidban nyomogattam a kört, de semmi. Ilyen azért nem volt az előző részekben. Az egy dolog, hogy vannak nehéz részek, és vannak szopós bossok, de ezt konkrétan értelmetlen szopatásnak gondolom.

    A harmadik a gusztustalanság. A férgket okádó zombiktól, és a féreglepte lényektől a hideg verejték folyik rajtam. Miért van erre szükség? Komolyan az egyik kedvenc mobjaim a vízben pofával lefelé szundikáló, hosszu fekete hajú pókfélék, mert azok legalább xpt adnak, és nem....fu le se irom mert olyan undor van rajtam.

    Még is játszom vele, mert azt remélem jobb lesz, talán a ringed city ad egy kis esélyt, hogy komoly karaktert rakhassak össze az endgamere.
    Azt már meg sem említem, hogy majdnem minden gyűrű amit felvettem az mégiával és spellekkel kapcsolatos. Több wandot és staffot találok mint str kardot vagy akármit.

    Mi a véleményetek?

    Ezeket pedig úgy írom, hogy a SOTFS részbe kb 30 halállal tettem vagy 110 órát. Ott kiegyensúlyozottnak éreztem a dolgot, mert lehetett erősödni....

Aktív témák