Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz Sleed #8574 üzenetére

    Igazad lészen, valamiért az volt bennem, hogy a Realskin (a CP szabálykönyvekben egy 'n'-el volt, de ahogy nézem, azóta a való világban is használják ezt, a szót, talán ezért változtatták meg) pont, hogy nem valós bőr, hanem egy mesterséges, latex-szerű bevonat, ami ránézésre az emberi bőrt imitálja. A legfeltűnőbb tulajdonsága, hogy a környezet hőmérsékletét veszi fel, tehát hőkamerával (hőlátással) bizonyos szintű lopakodást tud biztosítani, tapintásra viszont (ha csak nincs nyári hőség) hűvös, kevésbé kellemes.

    Az egyel fejlettebb technológia az ExoDerm, amelynél egy beépített fűtőszál 36,6°-on tartja a bőr hőmérsékletét, így tapintásra is kellemesebb, jobban emlékeztet a valódi bőrre - ha normál ember tapogatja.

    A legfejlettebb technológia a TrueSkin amely a valódi bőr minden elemét képes imitálni, olyan szinten, hogy beépített kis tartályban lévő anyagból képes szőrt növeszteni (amit vágni is kell), sőt, még a köröm is nő, amit dettó vágni kell. Sőt, még izzadni is képes, illetve feromontartályból szagokat, illatokat kibocsátani (a tartályba töltött anyagtól függ, milyen hatással). Ha megsérül, művér is van az alsóbb rétegekben, sőt, a sérülést képes a valódi bőrhöz hasonló módon begyógyítani. Ezeknek a rendszereknek a működéséhez a belső kis tartályokat viszont időről-időre újra kell tölteni egy ripperdoc-nál (magyar szabálykönyv: OrvTechnikus ill. Szecskadoki), nagyjából havonta (függően a használattól) és nagyjából 100 eurodollárba kerül, per végtag (a törzs pedig kétszer ennyibe, tehát egy komplett feltöltés cirka 600-700 eb...).

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák