Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz 4264adam #32404 üzenetére

    Összesen 27GB feletti tárhelyet foglaló és 231 darab fájl van az CP2077\archive\pc\mod\ könyvtáramban, de ugye az r6 és bin mappába kerülő alkalmazások nincsenek még benne. Szóval így milyen listát szeretnél? :DDD

    Én direkt vártam, mert a CET, Archive-XL, Equipment-XL, cybercmd, Virtual Atelier tipikusan olyan addonok, amelyek meg tudják fektetni a játékot. Szerintem érdemes a NexusMod-on végiglapozni a 2.1 óta kijött mod-okat, és amiket használsz, azokat frissítsd le.

    Egyébként meg nézd meg, hogy számítanak-e azok az extrák, amiket a 2.1 hozott be.
    Itt csendben megjegyzem, hogy megint egy csomó, eddig mod-ból elérhető dolgot építettek be. Lásd most megjelent a metrikus és brit mértékegység használata az autóknál (magyarul MPH vagy KPH lesz a sebesség), ami eddig csak moddal volt elérhető.

    A metro például jó poén, de 1x megnéztem, aztán feltehetően soha többé nem fogom használni. A románc rész is poén, és kidolgozottabb, mint a Romance enchanced modok.

    Még nem is beszélütnk a kabrió porchéról ezek mellett...

    Szóval összeségében azért szerintem megéri felrakni a 2.1-et - de tény, hogy ha összeomlik a játék a modok miatt, akkor kevésbé humoros a képlet...

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák