Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz proci985 #28733 üzenetére

    Abban egyetértünk, hogy a PC-s verzió készen lett volna mondjuk az 1.2 idejére, de a konzolos verzió nem. Márpedig aligha tehetik meg, hogy a konzolos verziót és a PC verziót külön jelentetik meg (legalábbis feltételezem, hogy ennek a Microsoft és a Sony nem örült volna, nem tudom pontosan, milyen szerződésekkel dolgoznak).

    Márciusra viszont aligha fejezték volna be a fegyverekre a csőtoldalékokat, nem kerül bele az utólagos karakter-módosítást vagy a plusz lakások. Ezek pedig olyan dolgok, amiknek a kiadáskor azért illett volna benne lennie a játékban. Vagy akkor hagyjuk ki egészében.

    az elso in-game bemutato videot en azutan neztem meg, hogy masodszorra vegigjatszottam. kb minden bennevolt, amit mutogattak, igaz mas formaban:

    Most leszek az ördög ügyvédje - de előre szólok, hogy a 2018-as videókban is jelezték, hogy ez még változhat (változott is), kezdve ott, hogy anno Dirtboy / Dirtgirl volt a prostiuáltak elnevezése, ami ugye BoyToy, GirlToy lett később:

    0.: Metró kihúzva, beszéltünk róla.
    1.: NPC vezette taxi (ez ugyanakkor feltehetően csak átvezető lett volna):

    2.: Kitépi egy fazon szeméből a kiberszemét valaki (ugyebár nincs lehetőségünk "kinyerni" egy sérült vagy halott emberkéből a kiberverét..., pedig adna lehetőségeket):

    3.: Teljesen önálló "saját életet élő", teljes napi életet élő crowd (tömeg) NPC-k. Ez minimális számban megmaradt, vannak a radaron zölddel jelzett NPC-k, akik semmi rendkívülit nem csinálnak, csak járnak A-ból B-ba, kitérnek erre-arra, majd B-ből A-ba mennek. Anno ezt valami AI fejlesztésnek is eladták.

    4.: Csak átvezető, de ugye volt egy BoyToy V lakásán:


    5.: Utcai árusok a MegaBuilding-ekben (rögtön a lakásunk mellett is volt ott):

    6.: Interaktív reklámtáblák:

    7.: Humanity (emberség), ami ugye a szerepjátékból jön, és ha túl sok kibervert raksz magadba, akkor veszélyeztetni kezd az, hogy kiberpszicho leszel...


    8.: A fegyvereknek láthatóak voltak a statjai:


    9.: Egy teljesen más NetRunner felület, ami 3D-ben próbálta meg a Cyberpunk szerepjáték négyzethálós, 2D-s "hálózati térképét" visszaadni.

    Hozzáteszem teljesen megértem, miért egyszerűsítették le - ez egy szuper-összetett minigame lett volna a játékon belül, ez lehetett volna a CP2077 Gwent-je. Amit alaposan meg kellett volna tervezni, összerakni. De erre nem volt idő és/vagy erőforrás, plusz ugyanabba futottak volna, mint amibe a szerepjáték: vagy lövöldözöl, vagy netrunnerkedsz, a kettő együtt sehogy sem lesz tökéletes...

    Szóval nagyon is sokat változott a játék a 2018-as videóhoz képest. Amin nem szabad csodálkozni, normális fejlesztési ív, sok ötletett kell ilyenkor mérlegelni, adott esetben kidobni...

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák