Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    350 óra után én is úgy érzem le kell, hogy tegyem a Cyberpunkot, legalábbis a DLC-így. Valahol örülök is neki, hogy nincs benne online rész, bár legalább nem kellene egy jó ideig más játékot vennem.

    Mono wire továbbra is OP, very hardon a reaper endingben még futottam is Smasher után. :) 4400-as DPS-el nem volt semmi ami megállíthatott volna. Poénból respec-eltem assaultra, úgy azért néha kellett egy kis visszavonulót fújni, de így is elsőre meglett. Még csak nem is volt semmi extra SMG/assault nálam. Sima epic guillotine (~7-800 DPS) volt a fő fegyverem.

    Mégegyszer lehet, hogy megcsinálom a Nomád befejezést, csak, hogy ne keserű szájízzel hagyjam ott a sztorit, de szerintem mindent láttam már amit érdekes lehet.

    Na de, azért is akartam írni, mert gyakran szembejön, hogy mennyire érdemes specializálódni. Elsőre tényleg jó akár egy mindenes build, de viszonylag sok különbséget véltem felfedezni, amikor már korán mondjuk 20-as az erő. Én mindent az erő, ügyesség és cool-ba toltam és persze fáj, hogy nem tudtam semmi értelmeset craftolni vagy pl a Delamain “jó” opciót választani, összeségében élvezetes volt így is a játék. Sőt a gyorsabb mozgás miatt, sokkal többet közlekedtem lábon és sokkal több helyet is felfedeztem. Ráadásul szerintem ezzel lehet lefedni a legtöbb játék stílust is.

    Több vegigjátszás alkalmával nagyon sok apró kis különbség jön ki, nagyon tetszett, hogy helyenként más-más dialógusok jönnek fel, ha más sorrendben csináljuk a küldetéseket.

    Amúgy 115 óra alatt nagyon kényelmesen ki lehet maxolni egy történet szálat very hardon is. Ebben bőven van lopakodás, némi farmolás, összes küldetés (kocsik + NCPD) és sok felfedezés is, igaz ezúttal nem sokat olvastam a shardokat.

    Kíváncsi vagyok, hogy milyen történetet szőnek még bele, szinte végtelen lehetőség van Night Cityben, de félek, hogy nem fognak nagy fókuszt tulajdonítani neki. Azért érzem így, mert tényleg, ahogy javítanak valamit, elromlik egy másik dolog és szerintem anyagilag nem fogja megérni a végtelenségig patchelni. Extra munkára lehet szükség bővíteni, nem vagyok vagyok benne biztos, hogy ezt jól tolerálja a motor. De ez csak tipp, remelem nem lesz igazam.

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák