Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    válasz WATERDACA #17251 üzenetére

    Igen, nálam is rendszeresen jelentkezik. A másik rettentően idegesítő jelenség és már többször volt, hogy a jármű amivel megyek mintha magától lefékezne, aztán beleragad a talajba és akkor se előre se hátra, kiszállás-beszállás se oldja meg, olyankor ott kell hagynom a francba.
    Egyébként én alapvetően a városon belül csak futva (+ egy ideje dupla ugrás :D ) közlekedek már az eleje óta (corpo-val kezdtem), olyan gyorsan fut a karakter és olyan sűrűn vannak a tennivalók, hogy semmi értelmét nem látom autóba ülni. (az fps ingadozásokról ne is beszéljünk) Távoli feladatokhoz pedig fast travel.
    Illetve valahogy szerintem még mindig nagyon fura a vezetés/a járművek reakciója egy Watch Dogs vagy Gta után (egyik játéknak sem vagyok kifejezetten a rajongója, de azokban valahogy természetes az autók vezetése), a kanyarodás jobb lett picit de valahogy még mindig nem fun számomra, lassan indulnak el, hosszúak a fékutak, indokolatlanul kipörögnek/csúsznak a sportosabb kocsik kerekei induláskor stb.

    #17245Vesa
    Szerintem azért nem reális, mert alapvetően baromi lassan közlekednek az autók a környezetben, még kint az autópályás részeken is. A scriptelt jelentekben is vicc szerintem a sebesség, csak néztem az elején, amikor van az üldözés, hogy ez mi, inkább sétakocsikázás.... Amikor fixerekhez kell kikísérni megmentett egyéneket, akkor is rossz nézni, ahogy elindulnak az autóikkal, csúsznak/folynak/forognak a textúrán, aztán nagy nehezen valahogy besorolnak az úttestre :U Szerintem ezeken még sokat kéne javítani mert nagyon béna.

Új hozzászólás Aktív témák