Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz Slystyle #12100 üzenetére
Az a baj ahogy mondtam is hogy 110-et ír és nekem ott körüli is. Csak mikor már 10 deathnél megnézem kinek mennyi a ping akkor van a többieknek 30-50 körüli, ami egy kicsit unfair.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
axe125
tag
válasz joysefke #12098 üzenetére
Azzal a kártyával felejtsd el az ultra beállításokat.Ha multizol vedd le lowra az egészet és inkább dx9-ben indítsd el a játékot.V-sync meg alapból off.
A singlinél meg vagy elviseli az ember azt a kis laggot vagy lentebb veszi a grafikai beállításokat.
Én húzott gtx480-al is kitoltam a játékot max grafon és annyira zavaró laggot nem tapasztaltam........
-
banhammer
veterán
válasz joysefke #12098 üzenetére
Maximum grafikai beállításokkal nem érdemes multizni.
Ott minden megtakarított FPS sokat ér.
Vegyél le mindent LOW-ra és a textúrákat vagy mit DX9-re.
Játék közben amúgy se azt fogod nézni, hogy milyen szépen látszódnak a téglafalon a téglák között a habarcs, hanem azt, hogy ki fog lelőni.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
joysefke
veterán
válasz banhammer #12103 üzenetére
Köszi az eddigi hozzászólásokat mindenkinek!
Nem tudom miért gondoljátok, hogy multizom? Single playerről van szó, Steam verzió, legújabb patch!
Netes tesztek alapján meg azért el kéne fusson ultrán, érzésre nem is az fps-el van gond, hanem az input laggal. Amikor fordulok a fordulás az egér rántás után kezdődik, érzásre van kb 1/10-ed sec késleltetése (nem mértem, nem tudom mennyi).
Külön aranyos az eggyik hozzászólás, aki azt tanácsolja, hogy 660OC-val vegyek le mindent minimumra, de ő egy húzott 480-al azért végigtólta akadás nélkül maxon
Az rendben van, hogy kikapcsoljátok a vsyncet-de mit csináltok vsync helyett, hogy horizontálisan ne töredezzen a kép? (vsync ugye egyrészt erre van)
J.
[ Szerkesztve ]
-
axe125
tag
válasz joysefke #12104 üzenetére
Akkor szépen vedd lentebb a grafikát és láss csodát majd megszűnik a lagg.Azért írtam hogy vedd lentebb a grfikát mert azt hittem multizol.Csak nem ártana picit figyelmesen olvasni.
480-at meg ne hasonlítsuk össze a 660-al.480 csúcskártya volt.Korának leggyorsabb 1 magos videó kártyája.
660 meg soha nem volt csúcskártya és nem is lesz az.
Amint azt elmondtam néha voltak kisebb laggok nálam is.Ha meg minden áron ragaszkodsz a maximális beállításokhoz akkor húzzál a kártyádon.
Netes tesztek meg szart sem érnek.......
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz axe125 #12105 üzenetére
Készi a választ, kénytelen leszek kipróbálni!
Nem azért írom, hogy kinek hosszabb a videókártyája játékot játszak, de egy 660OC bármikor gyorsabb mint egy 480, akármilyen tunning van az utóbbin. A 660OC kb az 580 szint. Ettől függetlenül természetesen azért van a 660OC fölött még 1-2 teljesítményszint.
J.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Xfire-hez,hogyan tudom hozzá adni az Origines Crysis 2-t?
-
Slystyle
őstag
válasz dokee78 #12110 üzenetére
Hmm, akkor lehetséges, hogy hiányos az xfire_games.ini fájlod. Nekem így néz ki az ini a Crysis 2-höz:
Nézd meg, hogy a tiédben szerepel-e a normál soros. Ha nincs benne, akkor elküldhetem az én ini fájlom, amivel már működnie kell. A fájlt itt találod meg: C->ProgramData->Xfire.
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz dokee78 #12112 üzenetére
Nem, nekem is Origin-en van beaktiválva a Cry2 és felismeri. Az ini-ben benne kell lennie a simának is és a Steam-esnek is. Ha mondjuk nem lenne benne a Steam-es, akkor a Steam-es felhasználók fel lennének háborodva.
Feltöltöttem az én ini fájlomat. Cseréled le a sajátodra és utána próbáld meg manuálisan hozzáadni.
-
Slystyle
őstag
válasz dokee78 #12114 üzenetére
Akkor itt lehetséges, hogy a Maximum Edition zavar be, viszont ez is megoldható.
Nyisd meg a fájlt, keresd ki a Cry2 sorait benne, pontosabban a 6456_3-as számút. Ezeket a sorokat cseréled le erre. FONTOS: Ha lecserélted, teljesen lépj ki az X-Fire-ből, aztán indítsd el megint, majd próbáld hozzáadni manuálisan a Cry2-t.
Így már működnie kell majd. Rengeteg Steam-es játék sorait írtam már át, hogy vigye a virágboltit is.
-
Slystyle
őstag
válasz dokee78 #12116 üzenetére
Ez gondolom már az új x-fire, nem? Nem tudom, hogy miért csak a Steam-est próbálja neked megkeresni.
Ha Origin-en beaktiváltad, akkor nem vagyok biztos, hogy Steam-en is be lehet már, de gondolom, remélem igen. Ha mégsem, akkor csak annyi a teendőd, hogy a Steam-es sorokat eltávolítod az ini-ből és csak a sima, szerkesztett maradjon benne. Viszont ennek annyi a hátulütője, mármint ha átírod az ini-t, hogy ha jön egy GameSupportUpdate, akkor újra ki kell iktatni vagy átszerkeszteni a felesleges sorokat és kész is.
-
dokee78
félisten
A Maximum Edition miben több?
Jó erre is a Crysis 2 magyarítása? -
dokee78
félisten
válasz eLit-MiLan #12127 üzenetére
Egyenlőre ehhez vannak cuccaim
-
bim
veterán
Találkozott már valaki azzal a problémával hogy fullHD-ra állítva a felbontást kilóg a monitorról és olyan furcsán éles a kép? Nem is tudok vele mit csinálni. Egészen le kellene vennem HD-ra a felbontást hogy rendben legyen. Konkrétan az MSI AB OSD menüje nem látszódik a bal felső sarokban.
Hogy lehetne megoldani?
GTX480 320whql driver. 314whql detto ugyanez a gond. -
Ferko75HUN
senior tag
Jól emlékszem, hogy ezt már a Samsung tv topicban is kérdezted?
A forrás menüben átnevezted a hdmi bemenetet pc-re, amelyikre kötötted a gépet?
Meglehet próbálni a képernyõhöz való igazítást is a tv menüjében, már ha egyrõl beszélünk és arra szeretnél csatlakozni.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
bim
veterán
válasz Ferko75HUN #12132 üzenetére
Lg tévém van és ezért nem kérdezhettem ott meg.
Menüben pc.-re van állítva. Majd megnézem ezt az igazítás dolgot bár meglepő hogy minden jól megy kivéve a cry2-t. -
gari24
tag
Üdv urak !!
Ebben a csodás "hámböl bámböl" akcióban meglett a Crysis 2.
Két cdkulcsot kaptam hozzá , egy originest és egy steamest.
A kérdésem hogy ha én beváltom originen és tesom meg steamen akkor valahogy a játékon belül fel tudjuk venni egymást barátnak ?? vagy ha nem akkor tudunk-e találkozni egy szerveren és eggyütt tolni ?Válaszodat köszi
-
batman91
őstag
Üdv!
Nem tudok bejelentkezni a crysis.com-os accountomram azt írja hogy nem létezik. Pedig a játékon belül be tudok lépni a multiba. Elég érdekes mert ha belépek akkor újra megkapom az összes cuccot ami jár a maximum editionhoz, Kiváncsiságból megpróbáltam megint beregelni ugyan azokkal a adatokkal és el is fogatda. Mi a fene folyik itt? De továbbra sem enged be crysis.com-ra.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
-
batman91
őstag
válasz Stanchore #12139 üzenetére
Nem tudok, azt írja nincs ilyen felhasználó. De kipróbálom ha beregelek crysis.com-ra ás azzal lépek be a játékba nem a játékon belül hozom létre, hátha sikerül. Még hitelesítő mailt sem kaptam, hogy beregeltem. Szóval mosta akkor így csinálom, hátha jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Ez teljesen meghülyült, azt írja, hogy regisztrációnál nincs ilyen e-mail cím. Mi a franc van?????
-
batman91
őstag
Na ezt most már végképp nem értem. Beregeltem crysis.com-ra, ezt nem fogadja el a játék, viszont a játékba beregelt accomant a crysis.com nem fogadja el. Ez most engem végképp kicsinált.
-
Aslan
aktív tag
Sziasztok!
Hardveraprón vettem egy Crysis 2 Maximum Edition kulcsot. Origin-en aktiváltam és tökéletesen működik, ahogy kell, DE magyarítani egyáltalán nem tudom.
Leszedtem a magyarítást, indítottam a játékot és a MOD menüben kiválasztottam a magyarítást, újraindult a játék, de nem lett magyar. Utána olvastam kicsit a dolgoknak és azt írták, hogy az 1.9-es patch kell hozzá, hogy működjön. Letöltöttem, majd indítottam a telepítést és ezt az üzenetet kaptam:
"Crysis 2 could not be located on your system. Re-Install crysis 2 and then run this patch again."
WTF? Egyszerűen nem értem miért kapom ezt az üzenetet.
Mikor tört verzióval játszottam azzal gond nélkül ment a magyarítás, nehogy már az eredetivel ne menjen
Valami ötlet? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
dokee78
félisten
Nekem simán megy a Maximum editionnel.
Magyarítás -
Aslan
aktív tag
Egyébként viccnek is rossz. Az ember elvárja, ha már eredeti játékról lévén szó, hogy egy nyamvadt patch-et csak fel lehessen már telepíteni és hogy működjön már az a magyarítás is.
Az egészben a vicces, hogy anno, mikor törttel játszottam minden további nélkül ment a magyarítás. (Nem, ezzel nem akarom népszerűsíteni a tört játékokat és a kalózkodást, jó ideje már csak és kizárólag original programokat használok) de azért ez nevetséges!
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest