Új hozzászólás Aktív témák

  • KilgoreTrout

    senior tag

    válasz htc07 #4217 üzenetére

    A kiszivárgott whitepaper inkább marketing brosúra, mint részletes leírás, már ha valódi egyáltalán.

    Előny a meglévő felhasználóbázis, az hogy már most is lehet fizetni rajta (Kínában is csevegőalkalmazást használnak fizetésre, bár nem tudom miért alakult így). Hozzáértő a team, van valódi termékük, ami elég népszerű.

    Nem szimpatikus, hogy oroszok, saját titkosítást használnak a Telegramhoz - gondolom a blockchainjük is ezt fogja használni - ami felvet problémákat. Nekem nem jön be maga az alkalmazás, nem teljesen értem a népszerűségét. A FB, ebay, Amazon vagy Google is kijöhet a saját kriptopénzével, ezeknek több felhasználójuk van, hogy tudna ezek mellett életben maradni?
    Az, hogy egyből milliárdos értékelése lesz, szerintem kicsit túlzás. Megtartják a coinok 56%-át maguknak, amit elvileg folyamatosan adnak majd el, ergo lesz egy folyamatos infláció, amíg ki nem szórják.
    A technológiáról nincs semmi info (a marketingen kívül, hogy gyors lesz, biztonságos és olcsó). Fiat-tal lehet majd csak beszállni.

    Kicsit olyan érzésem van, hogy leginkább azért készül, mert látták mennyi pénz ömlik az ICO-kba és úgy érzik, megtehetik. Ennek ellenére hatalmas hype lesz körülötte, az még kérdéses, hogy ér-e ennyit a meglévő felhasználóbázis. Nehéz lesz majd bekerülni, és mivel minden coin-t egyre drágábban adnak el, ezért valószínűleg esni fog akkor, amikor bekerül tőzsdére.

    nyogo83: Én úgy emlékszem az a konkrét kamu-weboldalakra vonatkozott. Elég sok helyen lehet olvasni, hogy készülnek valamire.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák