Új hozzászólás Aktív témák

  • KilgoreTrout

    senior tag

    válasz Highend55 #2456 üzenetére

    A fejlesztőcsapat semmi extra, random programozók 3-10 év tapasztalattal.

    A programjuk alatt mit értesz?

    "TRON protocol is the blockchain’s entertainment system of free content, in which TRX,TRON’s coin, is circulated. Its native economic system enables an unprecedented one-on-one interaction between providers of digital entertainment content and ordinary users. Therefore, content providers will no longer need to pay high channel fees to centralized platforms like Google Play and Apple’s AppA Store. Also, providers of content such as texts, pictures, videos, and broadcasts, will break the curse that popularity and hits cannot create cash."

    Ezt a jelenleg 10 milliárd dollárra tartott coin mögötti hivatalos whitepaperből másoltam be. Már önmagában is röhej, hogy ezt így fel merték rakni.
    Ha a helyesírási hibás chinglish bullshitből megpróbálom kihámozni az értelmet, ez kb. annyi, ami bármelyik már régóta kriptovalutáról elmondható, ehhez nem kell saját token. Ha meg ragaszkodunk a saját tokenhez, a Steem ugyanezt már megcsinálta, csak nekik van működő platformjuk is. Az is szénné volt hype-olva egy időben, lehet látni most mennyire sikeres, milyen tartalmak születnek rajta és mennyit bukott rajta az, aki bedőlt a hype-nak és az ICO után vagy tavaly nyáron vett STEEM-et BTC-ért.

    Azt nem is említem, hogy a kínai Snapchat-ként előadott Peiwo (Justin Sun előző projektje) gyakorlatilag teljesen ismeretlen kínában. (Még az általa mondott 10 millió felhasználó - ami erős fenntartásokkal kezelendő - is röhej kínában).

    Nem akarlak lebeszélni róla, te tudod. De ezek a "hú a TRON/XRP/XVG most jól lement (ja, végülis csak 388%-ot százalékot emelkedett a héten), venni kell belőle" bármiféle indoklás nélkül sima "shilling", és szerintem egy csomó új belépőt meg lehet vele vezetni.

    Emlékezz csak a Verge-re, amit a sok idióta Monero-killerként hypeolt, mert az egyébként gyilkossággal vádolt drogtermesztő McAffee tweet-elt róla. Pedig, ha mondjuk a népszerűsítésre fordított energia 5%-át arra fordítják a befektetők, hogy utánanézzenek, minek a forkja az XVG, illetve valójában mi a Wratih protokoll, nyilvánvalóvá vált volna mindenki számára, hogy mekkora lufi az egész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák