Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Sziasztok
Váltott valaki 4 magos phenom2 ről 6 modulos fx-re? érdemes? Hoz valami pluszt? Kevésnek érzem, pedig 4,1ghz-en fut.
Üdv.
-
triklin
tag
-
triklin
tag
Sziasztok.
Újra előszedtem a játékot, de sajnos nem tudok vele élvezhetően játszani, ugyanis folyamatosan csíkozódik a kép. Nem a klasszikus memóriahibás csíkozódás, hanem fentről lefelé, vízszintes hullámokat kell elképzelni. Olyasmi, mint annó a crt-knél ha alacsony hz-en voltak használva. Valaki találkozott már ilyennel?
Konfig:
i7 950
msi 7870 oc
dell p2314h
win10 x64
15.8 as driver
Tuningolva semmi nincs, illetve hőfokok is tökéletesek. Semmibe nincs belenyúlva driveresen, teljesen mindegy milyen felbontásban milyen grafikai részletesség mellett. Más játékokban / benchmarkokban nem jeletkezik hasonló, azokban tökéletesen fut.Ötlet?
-
triklin
tag
A win pár órája lett újrahúzva. Grafikai beállításoknál totál mindegy mit állítok. Vsyncel is ugyanez.
3dmark vantage/ 3dmar11 is hibamentesen lefut. Resetek sem oldanak meg semmit. Más drivert nem találtam win10 x64re. Egy dologra tudok még gondolni, hogy most kényszerhelyzet miatt dvi-dsub átalakítóval használom, (tehát a monitor Dsub-ot kap) mert nincs mini dp-dp átalakítóm. Előző vga-val dp-on ment tökéletesen.
Monitor natvíja fullHD 60hz-en. 1280x1024 ben 75hz-en megy, de ugyanezt produkálja :/ -
triklin
tag
Oké, hogy hang update meg minden, de csak nálam van térben elcsúszva a hang? Sima stereo fülessel nyomulok (AKG K511), de pl a fut előttem valaki akkor magam mellől hallom a hangot stb. Ez normális? Még rosszabb mintha zenével vagy hang nélkül játszanék
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest