Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Hello!
Az mitől lehet hogy a 11.4 telepítésben hiba van: A HydraVision telepítés közben dobja ki és a naplóban az AMD WMV9/VC-1 Videó lejátszás és az AMD húzással használható kódolás nem telepítődött. Megpróbáltam a 11.3-at és azzal sem ment. Korábban sikerült mindkettőt feltennem de újrarakás óta ezt tapasztalom. N-es windows 7 64 Bit.
Azt is tapasztalom hogy néha bekapcsoláskor elfelejti hogy két Vga van a gépben és csak 1-et működtet . Restart megoldja a gondot ezzel de azért érdekes. A windows élményindexet sem tudom lefuttatni. Köszi a helpet előre is.
Üdv.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz kranazoli #13415 üzenetére
Igen a korábbi nem N-es windowsban nem volt ilyen hiba. De egy ismerősöm igaz AMD géppel is ezt a 11.4-et használja N-es windowsal és neki nincs vele gondja. Nekem azóta jött elő hogy N-es, de nem hiszem hogy épp ez a baja.
-
Mukorka
addikt
Most én is tapasztaltam hogy a firefox miatt beáll 3D-be de sztem akkor csinálja ha videót nézek pl youtube-on ahol megy a hardveres gyorsítás. 2 VGA-m van is ha ez történik az egyiket eldobja és nem kapcsolja be amíg ki nem lépek firefoxból.
-
Mukorka
addikt
Háát ez most érdekes. Visszaraktam a 11.3-at meg a Cap3-at. Most ha pl youtube megy és közben visszamegyek játékba akkor belassul az egész. Ha altabozok a 2. kártyám 2D-ben van és az első is csak annyin megy amennyi kell a hardveres gyorsításhoz a foxnak. ha viszont pl frissítem az oldalt ahol a video megy tehát már nem játsza le vagy csak bezárom az oldalt akkor visszaáll mindkét kártyám maxra( játék közben. )
Tegyek egy próbát Crome-val?
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz kranazoli #13433 üzenetére
Most Cap3 a legújabb hivatalosan. Ez a YT úgyhagyja dolog ez egy elfogadott dolog? Mármint van aki szerint ez normális? A tippet köszi megpróbálom.
Kikapcsoltam és megjavult. :/ Akkor ez mire is jó?
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz kranazoli #13435 üzenetére
Ezt még talán értem de akkor mi a jó beállítás? Itt az a gond hogy ha vége a videónak sem kapcsol vissza. Teljesen frissíteni kell az oldalt hogy megszűnjön a flash és utána működik. Nem mintha Játék közben akarnák youtubot nézni de gondolom minden flash alapú cuccnál ezt tapasztalnám és konkrétan behal a 2. gpu-m miközben az első is gyatrán megy 300mhz-val 970 helyett.
Nekem elég komoly CPU-m van nem hiszem hogy sokat segít neki ez de ha szebb lesz a videó akkor érdekel a dolog. Engem az zavar hogy nem áll vissza attól hogy vége a videónak.
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz Steelmanus #13437 üzenetére
Firefox 4.0
-
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
válasz kranazoli #13451 üzenetére
Érdekes az a bug nekem se mindig jön elő. Ma talán egyszer tapasztaltam de most pl nem csinálja. Ha tényleg jó dolog a hardveres gyorsítás tőlem maradhat , én nem szoktam végigjátszást nézni mert akkor nincs értelem játszani sem.
-
Mukorka
addikt
Most próbáltam felrakni 11.5b után a 11.6-ot. Felrakás után a szoksásos restart és windows indításkor kékhalál. 0x0000050 , erre írják hogy kevés ramfesz. Mindent állítgattam, nem indult. Safe módban leszedtem a maradékot és utána elindult. Megpróbáltam mégegyszer és ugyanez lett. 11.5b-t se engedte elsőre, lefagyott 0x000000b3 kóddal . Oké, felhúztam a procit és másodszorra felrakta. Most működik a gép. Most akkor ez :
-
Mukorka
addikt
a 11.6-ot sehogy sem rakta fel, miután ujraindult csak kék halállan köszöntött a windows. Már volt memtest futtatva egy napot. Játékok és videókonvertálás alatt sem fagyott még ki. Ráadásul bőven kap feszt a proci, a memória meg 1.5 helyett 1.545v-n megy mivel a bios ennyire állította. 11.5 installjával nincs ilyen gond.
-
Mukorka
addikt
válasz Zeratul #14021 üzenetére
Húúha! Ezzel sokat írtál D:
Megpróbálom. Már próbáltam optimized defaultal és safe settings-el is szóval nem hardveres a gondja.
Először most töröljem 11.5 , aztán fel a 11.6 és amikor újraindul rögtön csökkentett és úgy csináljam?
Mod: Nekem intel cpu-m van, ott nincs is számít ez a VEC?
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Most olvasom külföldi fórumokon százaknak van ezzel a 11.6-al BSOD bajuk. Gonodlom valami hotfix majd jön erre is.
-
Mukorka
addikt
válasz forise #14041 üzenetére
Nekem befejezi de restartnál kapom a bsod-ot , akáhogy próbálom felrakni....
Az a baj hogy AMD fórumán se látok túl sok bejelentést ezzel kapcsolatban, mintha mégse lenne globális a probléma. Jó lenne tudni hogy mitől van, nekem 6870 toxic cf-em van de ahogy másoknál láttam nem vga függő. Ha nem lesz semmi akkor várhatunk 11.7-re
-
Mukorka
addikt
Bréking nyúz!
Unatkoztam és olvastam fórumokat és sokan írogattak hogy talán a HDMI csatlakozáshoz van köze a BSOD-nak és lássatok csodát ahogy kihúztam a monitort a kártyából egyből sikerült bootolni windowsba
-
Mukorka
addikt
válasz forise #14049 üzenetére
Pontosan! DVI csatlakozón van most. Nem tudom a pontos megjelenésbeli hátrányát annak hogy DVI-n van most a monitor de legalább a catalyst már nem tudja blockolni a monitort és a gyorsabban is kapcsol be a képernyő .
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Itt azok szívnak akik tv-t használnak mert kell nekik a hang is HDMI-n keresztül.
Nekem monitorhoz jo a DVI isMukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz SzlobiG #14062 üzenetére
Lehet a probléma sajátos. Nekem is feltünt hogy elég kevesen panaszkodnak itt a 11.6-ra emiatt. Ezek szerint szinte senki sem használ HDMI-t? Kétlem.
Minden esetre nekem bejött a kábelcsere, működik minden, a többire meg tojok
-
Mukorka
addikt
Az miért van hogy a második videókártyám 0%-on van a ccc-ben? úgy értem ha asztalon vagyok, böngészek, nem kellene akkor is mindkettőnek 2D üzemmódban lennie?
-
Mukorka
addikt
Kell az új driverhez a régi CAP4? Cf miatt persze
(#15222) Lord Vader: Király. Jöhet is akkor a 11.11 1.2.3.4.5.... preview
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz radi8tor #15263 üzenetére
Nekem még nem fagyott ezzel BF3 . előző preview is főleg 0x00000116-al meg ezzel a sys mókával... 0x0000050 eddig kétszer volt. Mondjuk most tuning off van mert így ritkábban szállt el
(#15266) radi8tor1 : Tudom , azzal nekem se volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Megint dobja új driverrel is ezt a hibát. Alt+F4 egyébként jó megoldás ha jön a fekete képernyő
-
Mukorka
addikt
Az új drivernek hála már a fegyverek is eltűnnek a karakterek kezéből BF3-ban.
11.9 mennyivel megy rosszabbul mint a 11.10 3. Preview ebben a játékban?Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz Muerte #15292 üzenetére
Sokszor előszőr elfeketedik a kèp mielött jönne a kék. Még ott a gép és ha ctrlaltdel-t nyomok akkor fagy be. Viszont sima alt+F4 esetén meg lehet úszni a dolgot.
A kérdés továbbra is az hogy a 11.9 Cap4-el mennyivel gyengébb teljesítményt ad mint az újMukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz scope2007 #15313 üzenetére
Biztos nem ilyen egyszerű a helyzet ès valójában ők is hasonlóan tesztelik de rohadt sok féle rendszer van. Itt meg egyelőre a bf3.exe crashel elvileg nem is a driver miatt persze vicces hogy 11.9 alatt nem csinálja elvileg. Kliens oldali patchre várunk már amúgy nagyon
-
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
válasz Great_Muta #15324 üzenetére
Az ami tízezreknek. 1-2 pályaváltás után betöltés végén crashel a bf3.exe és viszi az egész gépet kékhalálba. Kicsit kiszámíthatatlan, ha tuningolom csak gyakrabban előjön
-
Mukorka
addikt
válasz Zoo123 #15330 üzenetére
Amíg ment az aero szingli is befoscsizott állandóan. Most mondjuk tényleg a multi a lényeg, azért vettem ugye
(#15328) Abu85 : És ha törlöm és felrakom DVD-ről? Mert mikor hazahoztam boltból úgy voltam hogy minek lassítsam mikor a netemmel kb gyorsabban letöltötte és felrakta mint DVD-ről tette volna.
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Vicces most hogy javításra toltam Originen a BF3-at már nem fagy a játék. Írtátok hogy mindig újra kell ellenőriztetni, az nem elég ha a mostani bf3.exe-t elmentem és restart után visszamásolom?
-
Mukorka
addikt
És az nem para hogy minidig mikor befejezi , dátum ellenőrzést hajt végre? Nincs itt valami DRM ami sokadjára blokkolja végleg a gamet? Mert ha az így megy akkor nekem nem gáz hogy javíttatom indítás előtt mert elég gyorsan megvan.
(#15354) Abu85 : Mindegy, ha ez megoldás egyelőre jó lesz. Így legalább vissza tudom tolni a tunningot
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
ccc nem jár az új 11.11a mellé?
-
Mukorka
addikt
válasz Crossfit007 #15722 üzenetére
Mint program fent van de nem indul el
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz Crossfit007 #15725 üzenetére
Nem kellett csökkentett mód, szerencsére anélkül is sikerült újrarakni és most jó lett
-
Mukorka
addikt
Ezt én nem értem. Ezek az új 11.11 a,b,c driverek első telepítés során hibásan teszik fel a ccc-t és nem indul. Ha újrarakom utána jó. Ez az egyik bajom míg a másik hogy írják ezzel már tényleg bekapcsol a cf skyrim alatt. Hát, lehet hogy megy de cserébe villog a kép és iszonyat vakító brightness kapcsolódik be. Amint kikapcsolom a második kártyát megjavul...
Máshol erről nem olvasok, inkább olyanról hogy villog a víz meg zöld textúrák vannak de nekem ilyen nincs csak ez a villogás és fehérség :/ meg hogy fel se teszi működően a ccc-tMukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz Crossfit007 #15892 üzenetére
Nekem sincs bajom egy vga-val... Most is jól megy csak cf alatt hal be. Azért lenne aktuális mert már közel 2 gb textúra modom van és nagyon nem mindegy hogy mindegyik 2048x2048 nem pedig gyári 512x512
Végülis a 11.11a csak letiltotta a második kártyát gyárilag míg a b és a c visszakapcsolná de hiába mert rossz az egész. Ha kikapcsolom ugyanott vagyok mint az a-val
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest