Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz Thrawn #28571 üzenetére

    Kartyat is csereltem, most a HD7770 utan egy masik szornyűséggel, egy R9 270OC-vel sokkolom magam. Ugye erről is regék szólnak, remegő hangú hosszú fehér szakállas sámánok mesélnek az ijedt szemű gyerekeknek esténként a tábortűznél, micsoda megveszekedett istenátka lett ez.

    Mivel csak cseréltem egyből és nem csinaltam egy uninstallt a régivel, igy necces volt, cseszekedett, nem indult a CCC... amd uninstall utilityvel (es utana manualisan ami meg fennmaradt CCC könyvtar) leszedettem az osszes AMD szoftvert - beleértve az USB alaplapi drivert is amit felrakott. A Win8.1 upd1 x64 ugy erezte nem kell a gyárit inditania, igy ki kellett hoznom a kisszobából a régi ps/2-es billentyűzetemet. Ez utan leszedtem es elinditottam az uj drivert, az felrakott mindent - örömbódottág.

    Ja hogy az uj beta a COD:AW-hoz? Az meg mar csak siman rainditva felment hiba nelkul.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák