Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuszy
tag
Igen én is a 37est nyomom általában, de kb. 5ből 1x a 40est. Egész jól adnak, de azért az a 28% az érezhető, mikor van, hogy 10ből semmi persze olyan is, hogy 3-4x egymás után.
Én még anno sandseven youtube videója alapján kezdtem el csinálni 37est. középre druid, bal szél SM, jobb szél többi[ Szerkesztve ]
Guild: TuszysLegion, IGN: tuszy
-
dzsonesz
tag
Ha a srác igazat ír, és nem csak trollkodik, akkor ez elég szomorú. [link]
Röviden összefoglalva, a druidnak elképzelhető, hogy elveszik az a sebzés buffját, valamelyik jövőbeli updateben.
.
-
dzsonesz
tag
válasz Shokkolo #3155 üzenetére
Röviden:
A fejlesztői-teszt szerveren játszott a többi tesztelővel. Megdöbbenve tapasztalták, hogy a frissítésben amelyet teszteltek, de már megerősítést nyert, a druid skillje többé nem ad sebzés buffot.Elmondása szerint ez a következő updateben várható, bár én valahogy nem hiszek neki.
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
Whisky klán ettől a héttől 100 Shard a heti követelmény. Újra van zászló, használjátok. Boss2 ma is ne felejtsétek el.
És várunk új tagokat is a Whisky klánba, csatlakozzatok.
-
-
tuszy
tag
A fene sem tudja, sok az eltérő vélemény. A játék fejlesztőit kellene erről kérdezni, de szerintem nincs összefüggés. Csak az 50% és a 100% között van külömbség.
Én azért csinálom így mert az többet ad viszont nem 100% hogy nem hal meg hősőm ezért ahogy elfogynak a lehetőségek, az utolsót azon csinálom, így ha meghal hős is van bőven idő:-)[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz IIIZIII #3158 üzenetére
Egyrészt remélem, hogy ez is csak kamu, másrészt a buff stack kivételét nem hinném, hogy meg merik lépni. Szerintem, ha tervbe lett volna, már meglépték volna. Csak gondold el, hogy milyen felháborodás lenne, és milyen visszaesés gem-vásárlásban.
Ha amit linkeltem igaz lesz, akkor ez egy ésszerű nerf lenne ellensúlyozva a buff stack-et. Belegondolva sokkal kisebb kárt okoznának vele.[ Szerkesztve ]
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok, nem tudom mi történt, de tegnam minden E challenge sikerult ma meg egy sem, ez miert van???
-
Nova96
őstag
Kérdés, ha BOSS 1-t megütöm az is 1000 honor?
Vagy csak ha boss 2-t?
Mert muszáj leszek belépni...most is gyűjtők a cupid 80+-ba lépjen + a többi hős, pár nap és megvan a Thunder és előtte be akarok lépni valahova. -
Nova96
őstag
Köszönöm, akkor meg lassabb lesz, de most már muszáj leszek.
-
Mazda6_2.0D
tag
Hat ilyen nincs. Valami ma valtozott a jatekban. Ma 10bol 1 E challenge sikerult, tegnap 1 nemsikerult ennyibol. Ma a boss sorra olte az embereimet. Ossze-vissza utot. Általában 1 max 2 host kell ujraelesztenem mig vege nincs, ma 10-et. A hevy blow talent egyszer sem sult el. Ilyenkor mi van??? Nem vagyok a bossban béna meg kezdo sem, de ennyi host elvesziteni... Tg-t rakom elsonek, mire az meghal addigra champ bestunnolja, tg ujraeled es meg o is rastunnol. A mai napig ez igy mukodott, de ma boss megoli tg-t majd a ninjamat es ekkor stunnol csak champ. Volt olyan is hogy tg utan a champot is megolte akinek 2/5os revitalize talentje van. Pedig frissites nem is jott. Hat ma elment a kedvem ettol a jatektol rendesen. Vagy 200shard minusz. Most mehetek vissza a c challengere. Pedig tegnaprol mára még a hoseim is erosebbek lettek. A mightnek nincs koze az erosseghez? Mert ugye az is megnott, par epulet kesz lett. Plussz a hosok fejlodese.
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
válasz Mazda6_2.0D #3167 üzenetére
Tegnap csak szerencséd volt. Egyszerűen nem vagy elég erős az E-hez. Fejleszd tornyokat hősöket stb.
-
dzsonesz
tag
válasz Mazda6_2.0D #3169 üzenetére
Ha az a jelenlegi bázisod amit feljebb is láthatok a képen, akkor mondom mit változtass.
Nem kell magic tower, kevés az élete, hamar leverik. Mind a 4 torony legyen arrow. Hbm nél pakold ki azt a sok felesleges cuccot bentről. Csak a 4 arrow tower, és 2 gold vault legyen bent, de ne ebbe az elrendezésbe ahogy a képen van. A bejárat felőli oldalakról tedd valahova máshova az army campeket, mert miután leverik őket, nagy valószínűséggel a hőseidre fognak agrózni.
-
zsezse1990
újonc
Hi
Ha valaki keresne klánt 10000 might alat van pár hely! Boss1 lazán megy 21:00-21:20 közt szoktuk lenyomni.
Kiss klán akarunk maradni szvl max 15 fő Jelenleg 3-an vagyunk heti 100 shard a tagság
GyrosZabalok a nevünk -
Mazda6_2.0D
tag
válasz dzsonesz #3170 üzenetére
Igen az, de most atalakitottam a belso elrendezest. Kicsit kozelebb raktam a tornyokat egymashoz, az aranytarolok helyere. Azert van magic mert a repulo ellenseg ellen jok. A madarak gyalulnak le mindig. , azert van bent annyi minden, mert ha bejonnek azzal kezdik es addig a hosok apritjak oket. Most kiprobalom ezt, ha nem megy akkor atrendezem ugy ahogy irtad es kiprobalom.
A saját bazisodrol tudnal képet mutatni. Koszi.
[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz Mazda6_2.0D #3172 üzenetére
Hidd el a magic tower nem segít rajtad. Kicsi sebzés, kevés élet ergo egy pillanat alatt leszedik.
Az a sok felesleges benti épület csak nehezíti a dolgod, továbbá a towereid sincsenek megfelelően elhelyezve, túl közel vannak a falhoz, így a ranged troopok, pl. centaurok falon kívülről is tudják lőni.
Sorolhatnám még, hogy miért rendezd át másképpen, de hosszú lenne.
Ha kell kép a megfelelő elrendezésről, szólj, és küldök.szerk: 2 perc múlva nézd meg a privát üzeneteid.
[ Szerkesztve ]
-
tuszy
tag
válasz Mazda6_2.0D #3172 üzenetére
Mint már említettem, próbáld meg pl. Csajszi bázisát (TuszysLegion guildban megtalálod) vagy akár Gyutu-ét. Csajszival még ugyan csak D-t csinálom, de a két bázis azonos és gyutu-val Et csinálom eddig 10ből 10x.
Csajszival csak azért nem, mert még nem mindegyik torony 8as (2 csak 7es) és még TG kellene. Gyutu-nál gond nélkül megy E.Guild: TuszysLegion, IGN: tuszy
-
smisa
őstag
Ha már így témánál vagyunk alábbival érdemes/lehet vlamit csináni hogy menjen a C?
TH13;
Driuda / Pala / EXE lvl70
TG/Panda lvl60
4 Arrow torony lvl 5 -
Mazda6_2.0D
tag
válasz dzsonesz #3173 üzenetére
Szia, most jelenleg igy nez ki a bazisom, egy kicsit megnoveltem mind a 4 iranyba 1 egységgel a falakat. Es most megint lazán megy az E. Igy a ranged troopok nem tudnak beloni, a madarak mire leszedik az epuleteket és elernek a toronyhoz, addigra meg vannak tizedelve, es ha már a tornyokhoz érnek akkor a hosok is elérik. A benti epuletek ezert jók mert nem egybol a hosoket vagy a tornyokat tamadjak hanem a tobbivel szoszolnek igy a towerek tudnak apritani. Most eddig 4szer toltam E-t és volt amikor mind a 4tornyom és az 5 hosom is megmaradt.
Koszonom a privatban elkuldott infókat, kiprobalom, ha megint elakadok, vagy valamiert megint nem menne az E. -
Tyutyu88
csendes tag
Holnap elvi frissítés!Kiváncsi vagyok mit újítanak!!
-
hádzsime
tag
Szerintetek lesz még PD-s event ?
-
Tyutyu88
csendes tag
Bocsi benéztem,az
nem is az!!:-/ -
hádzsime
tag
-
keszo
őstag
Megtudnátok mondani, sikertelen bossnál is van 500 honor annak aki ütött. Mégakkor is ha utolsó?
Attila
-
Saskakas18
tag
Sziasztok!
A PD-nek 4/5 Slow Down talentje. Használható valamire? Pl. bossnál nem sok mindent mutatott... Illetve a Revitalize az ideális talent a pd-nek vagy a Berserk?
A tökéletes becsületes üzletelés a mérvadó!
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Vasárnap a klánunk a boss 2 ellen fog menni, sokat tudok sebezni,az elso 3-ban altalaban benne vagyok, de viszonylag gyenge 1-2 legendem. A kérdésem az lenne, hogy a scatter talent az jo? Gondoltam felrakom a gr-re es hatha nem hagyná hogy feltöltödjon a boss skilje, mert elvileg 10k felett sebez, es a ninja meg a succu meg gyenguszka szerintetek ez mukodne? -
hey73
tag
válasz Saskakas18 #3191 üzenetére
pedig jó lehet az keres vissza itt a forumon van egy link youtube-s videóra ahol stun nélkül intézik el bosst.
Lényege az volt:
Úgy kell lerakni egy távtámadót cupid v. druid hogy felé induljon és amikor rámozdul odarakni pd-t aminek ha atalentja aktiválodik belassitja, másodikra meg is állítja egymás utáni kiváltodására Mivel nem éri el mindig a druid felé megy te meg nyugodtan üthetted és még a druid is eléri a video mutatja mennyire keményÉn tesztelgetném a helyedbe mert ez lehet többet ér én pl örülnék ha kapnék vmely hösömre forgatáskor
-
tuszy
tag
válasz Mazda6_2.0D #3192 üzenetére
Szerintem nem sokra mész vele bossnál, pillanatok alatt felmegy energyje, és 5/5 talent is csak 25 energyt szed le.
Megpróbálhatod, nekem személy szerint a talentel nincs tapasztalatom, de a bossal igen, bár ettől függetlenül működhetGuild: TuszysLegion, IGN: tuszy
-
hey73
tag
válasz Mazda6_2.0D #3192 üzenetére
Az a gáz evvel hogy hiába szedsz le pl 5/5 scatterrel 25 -t ha az üttések vagy ütés fogadása +15 jelent tehát ha 5 hössel támadsz egyből lesz 50 rajta, boss üt egyet 65 áll szóval újabb körbe vagy eggyel később biztos kiváltodik a skillje. Lerakni meg hogy pont ne váltodjon ki szerintem lehetetlen
Más: Ma lenyomtam a H hbm -t garrison nélkül Bár félre nyomtam és ezért inditottam el
-
tuszy
tag
Elvileg az egy bug volt, hogy megáll a bos lassítástól és már javították. Sokan foglalkoztak vele fórumon, meg youtube videókat is készítettek róla, de ha jól emlékszem már a 1.2.3x frissítésnél jelezték, hogy nem működik. Azóta mondjuk nem olvastam erről, de szerintem nem megy
-
Land
veterán
Succubus skillje csökkenti a Boss skilljenek erejét is?
Grat Hey. Idővel megpróbálom akkor én is.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest