Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz soo277 #2086 üzenetére

    Én örülök,hogy az első meglesz,mondjuk nem durva,kábé 20óra mutatott játékidőre...
    Amúgy meg úgyis betolja szinte mindenki,mert nincs bosszantóbb egy jó körért,dupla xp-kor semmit nem kapni...a kihívás is dob az élményen.
    Csinálgatni jó mondjuk,szerencsére a fegyókon elért dolgokat elvileg nem nullázza,"csak" addig nem használható az adott cucc,amíg újra nincs meg a szint unlockolni,és a division-okat se érinti.
    Nomeg jár egy permanent unlock token valamire minden prestige után,ami jól jön kedvenc,soká elérhető fegyókhoz pl,én elsőre az FG 42-t fogom,a 45 szint durva hozzá,de eszméletlen,milyet lő az ember még nem HC-n is,2-3 golyó,elég gyors,pontos.Ez nagy szó HC Only-ként,ezzel bemerészkedek sima módba is :DDD Mondjuk a BAR-t még ki se próbáltam.
    Egyébként az unlock miatt+a felturbózott cuccok miatt+pályaismeret a többi prestige már sokkal könnyebb.Perket is a másodikat használom,ami halál után is engedi gyűlni a killstreakeket,igaz több pontért,de az UAV,Care Package+valami komolyabb így esős-kelős körben is tutira lemegy,nem rossz az.Sőt fordítás esély is a kör végére+nem is görcsöl az ember,hogy 2 foglalás+5 kill egy nyamvadt UAV,segítséggel is kell 2 foglalás+2 kill,és az azért sok HC-n.
    Division is kábé pont 1 prestige lesz egyet maxolni,4 szint van,lassan kész a Mountain 4,lehet mamuszozni+nincs láthatóság sem UAV sem más streakeknél.Tényleg csak az számít,meglátják-e az embert,a különféle égi nyavajákon is vállvonva túllépek,igaz kerülöm is a társaságot,ha lehet,nehogy más "beáruljon" :DDD

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák