Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz KaitouP #9291 üzenetére

    Kíváncsi vagyok rá, én még nem jutottam el a kipróbálásáig. Persze a teljes kép csak akkor lesz meg, ha ki lesz húzva, minden kiegészítő fel lesz oldva, és testre lesz szabva.
    Jelenleg a Victus XMR van beállítva alapnak, hamarosan eldől, marad -e, vagy cserélődik erre az újra.
    #9289viperabácsi: Valószínűleg ezt is a szezonközi frissítéssel jön be. Sajnos.
    #9274markknight: Nekem a világítótorony bejött eddig, jó kis mozgós, de ugyanakkor sniper-ready pálya. A "sötét" és a vihar sem túl zavaró, akár nappali irányzékokkal is jól használható.
    Az éjszakaival egyelőre én sem tudok mit kezdeni, még próbálgatni kell, mivel érdemes menni.

    Az viszont biztos, hogy a stat számlálással komoly bajok vannak, tegnap kb 4 meccset regisztrált a 10 - 15 -ből, core és hardcore módban egyaránt - eddig nem sikerült kihámozni, melyik típust regisztrálja, és melyiket nem.

    Ami szintén kellemetlen, hogy (ahogy egyébként várható volt) kikerült a Shipment és a Shothouse - ez most így az utolsó körös fegyverek (Launcherek) húzásánál elég rosszkor jött. Nagy pályákon nagyon nehéz ezekkel jó statot hozni, Core pályákon pláne (pl a Pila szinte sosem öl elsőre, hacsak nem direct hit van - de a figyelmet felhívja annyira, hogy míg újratöltene (~5 - 8 sec), rég kinyírjanak). Dupla killek szinte esélytelenek (aranyozni kellene.

Új hozzászólás Aktív témák