Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kill_switch

    senior tag

    válasz viperabácsi #10045 üzenetére

    Én is szerettem az első COD-ot, a másodikat meg főleg, de az akkor volt. Nem csak a trend változott, hanem a kínálat is elég durva lett azóta és a játékosok hozzáállása is sokat változott. Ma már fél óra után kukázol egy 25 ezres AAA játékot, ha épp nem tetszik, mert ott van 100 másik játék ami arra vár, hogy pörögjön. Azért régen hol volt ilyen?
    Nyilván a régen minden jobbvót' érzés mindig megvan, de ha szigorúan nézzük, mi volt a második részbe annó például? 5-6 játékmód, meg hasra ütök kb 15 pálya? A tendencia ott is megvolt, volt 2-3 pálya amit mindenki szeretett, a többi kuka. A szerverek tömve voltak az only Carentan, meg only Toujan szerverekkel, azokon kívül meg javarészt a moddolt mapok pörögtek igazán, mert azokon akart a többség játszani.
    Ezzel szemben mi van most? Fejből felsorolni sem tudom hány játékmód, de gondolom a 20-hoz közelebb vagyunk mint a 10-hez, és szerintem már pályából is több van, de persze ma már ez nem elég. És itt még csak szigorúan a multiról van szó, ha még hozzászámoljuk a Warzone-t is, akkor itt kánaán van kérem, nem? Aztán a szemetek még különböző kozmetikai cuccokat is raknak bele.
    Most lehet meglepő lesz amit írok, de kétlem, hogy az 50-es korosztály lenne a célközönség, nem oda lövik be a fókuszt. Nem kell a nyúl, mégis fogy az is a store-ból. Mit látnak ebből? Jó az, mehet. Bár gondolom olyan sok azért nem fogyott konkrétan abból, mert húsvét óta nem nagyon láttam senkit olyan skinnel rohangálni. Akkor is csak elvétve 1-2 alkalommal jött szembe. Egyféle képpen lehet ezek ellen szavazni, ha senki nem veszi meg. Az egy elég egyértelmű jele lenne annak, hogy arra ott semmi szükség nincs.
    A rotálás gondolom azért van, hogy ne mindenki a shipmenten ökörködjön. 1x-2x poén bemenni, meg jó ott fegyvert húzni, de ha mindenki ott b@ssza a rezet állandóan, akkor még hamarabb unalomba fullad a többségnél a játék. Ez nem jó nekik, mert akkor hamarabb kipotyog a bázis, aki vásárol. Illetve, ezzel lehet mutatni, hogy folyamatos az "update" szóval megvan a live service jellege.

    @Dave567
    De, unjuk, pont ezért teszem szóvá. És mivel jószerivel másról már nem is szól ez a topic, mással nem nagyon lehet foglalkozni. Amivel nem lenne semmi gond, ha átneveznék a topicot COD dühöngőre, vagy fikaCOD-ra, vagy bármi másra.
    Helye van a negatív véleménynek, de századjára leírni ugyanazt nem unalmas? Mert olvasni igen.

Új hozzászólás Aktív témák