Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz LamaCube #650 üzenetére
csak megmutattam,hogy codoknál mennyivel jobban hasít a zöld. sokkal jobban! ha úgy nézzük,hogy 7970=gtx680/770. 40-50 fps. különbségek. rengeteg! pl. egy kicsit gyenge amd kártyával maxon nincs fix 91fps vagy nem éri el. ugyanolyan gyenge nvidia kártyával simán megvan a fix 91 fps. vagy,ha még gyengébbek a kártyák. amd-nél jóval lejjebb kell venni a grafot. nem mindegy! és nem kell várni. ghoston is a zöld fog jobban hasítani,mint mindig. linkeltem az előbb,hogy az infinity ward és nvidia szorosan együtt működnek. mindig a zöld fog jobban hasítani. titanfall is.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
-
cashback
őstag
válasz boogie84 #653 üzenetére
1hét múlva sem szánok rá több pénzt.
Persze itt jön az hogy: 15k értékű, de ha még egy kicsit hozzáteszel akkor már egy jobbat kapsz... viszont, ha ahhoz is egy kicsit akkor egy még jobbat... és így tovább... majd ott tartok hogy ugyan csak kicsiket adtam hozzá, de a fizetésemnek lőttek.
Szóval jó nekem a 15ezer környéke.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
LamaCube
addikt
válasz Casanova* #655 üzenetére
Mint írtam volt ez is az is a 8 év alatt, amíg codoztam és egyikkel se volt fps problémám. Aláírom és tudom, hogy mindig nvidiás volt a cod, de hogy az mw2 óta nincs hátránya /azelőtt se/ ezekkel a kártyákkal senkinek sem, mivel fix. 91 az fps. Nekem 4850-el is 91 volt az fps-em max beállításokon. Persze, akkor még nem fhd volt a monitorom. Mindenki azt vesz, amit akar nekem ez a véleményem. Az meg, hogy beírnak egy ilyen minimális gépigényt a ghost-nak az egyszerűen vicc vagy csak megy a hype.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Savaria_01
tag
Valakinek van róla infója , hogy ez az Extinction mód mi lesz ? Ez lesz a zombi helyett ? Alien mód ?
[ Szerkesztve ]
-
Delta×
senior tag
válasz Casanova* #644 üzenetére
Nem minden ember CSAK codozok Van itt még 108 játék a steam profilomona codon kívül aminek persze csak 10%-t tolom ><
De megértettük hogy a cod = zöld kártya !!
Én legalábbis értem mit akarsz itt rendületlenül megmagyarázni !! Csak pl személyszerint én egy olyan kártyát akarok amivel tudok war thunderezni is meg Diablo 3 sötöbö.... Persze Cod a main game(#659) Savaria_01 : most látom ezt először xD valami nem egyszerű módnak tűnik o.O Olyan mint a defiance így első ránézésre !!
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Wans
aktív tag
én nálam sem volt eddig semmi bajom az atival (codnál). az egyedüli hátránya amit észrevettem az csak az volt eddig, hogy a "tréjáchos" műveknél iszonyatosan lassan tölti be a mapot. mire bent vagyok már 5-10kill lement a menetből. testvérem laptopjában egy gtx630-as van, nála gyorsabban betöltött a bo2 mindig...
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
DokiBaxxi
őstag
Egy valamit azért nagyon remélek: hogy minimum kétszeresére nő a futási távolság, mert az vicc, ami a black ops 2-ben van, hogy fut 5 métert és elfárad. Egy katona azért többet tud sprintelni.... BF-ben imádom pl. hogy végtelen sprint van..
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DokiBaxxi #662 üzenetére
Van rá perk , miert nem használod?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DokiBaxxi #664 üzenetére
Akkor ha nem elsz a lehetosseggel, ne sirj erte. Amugy nem 5 meterrel es van 2 perk is ami a rush-t segiti. Ez van. A béefes allando futas meg akkor teljesen jol beleillik abba az ubervalosaghu kepbe amit szeretnek lefesteni rola.... errol ennyit. Mas jatek, mas szabalyok.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DokiBaxxi
őstag
válasz wwenigma #665 üzenetére
Mondjuk játékmódtól is függ, mivel én szinte csak SD-zek, így nyilván nem a rush-ra megyek annyira, de ha mondjuk csak KC-n meg TDM-en nyomnám, akkor lehet, hogy kihasználnám. De elég vicces az alap futási távolság...
-
Delta×
senior tag
válasz DokiBaxxi #662 üzenetére
Ha bf-ben csak 5 méter sprint lenne azokon a 100 holdas pályákon.. hát ott persze h benne van az unlimited !!
Cod kissebb pályák minimális sprint o.O Hát igen perkek azért vannak hogy segítsenek megszabni a saját igényeidet .. élni kell a lehetőséggel nincs más[ Szerkesztve ]
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
DokiBaxxi
őstag
De azt mondták, most nagyobb pályák lesznek
Nincs más értem csak ne azt érezzem már, hogy egy 5 éves kisgyereket irányítok.
Egyébként meg MW2-ben ott volt a marathon perk. UMP-vel kombinálva szép párost alkotott[ Szerkesztve ]
-
Delta×
senior tag
válasz DokiBaxxi #668 üzenetére
Hát gameplay videók alapján minimális a változás o.O
De ez csak egy "beta" ahol gameplay-eket látunk mert kiállított gépeken adott mód volt sötöbö
Hát majd kiderül 5.-én hogy mennyivel lesz jobb / rosszabbRúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
válasz DokiBaxxi #670 üzenetére
Ezért modnom hogy majd személyesen kell kipróbálni mert addig ki tudja mit értelmez félre az ember
Én a kuttyot remélem hogy nem fog csak úgy elfutni 1 perc után hanem addig marad amíg le nem lövik o.O
Ezt se nagyon tudtam meg a videókból o.ORúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
BandiHUN
veterán
Nekem mindegy,milyen futás lesz,csak azt szeretném,hogy ne legyenek már lelőhetetlen késes ninják,mint a legtöbb részben,hogy össze lehet pakolni úgy a szerkót,hogy csak cikázik az ember és többet öl,mint bármilyen fegyóval...a CTF-et is az ilyen öli meg,nomeg a kemperek.
Én is próbáltam,milyen már,hogy körbefutsz a pályán,és egy 15ös killstreak simán.Lehetne a perkeket is szétszabni,hogy azért ne menjen el senki valamilyen irányba.Nem is kéne ennyi perk,én mondanám,hogy legyen csak 2 slot,de oda válasszon az ember 2 akármit,és végképp ne legyen mint a BO2-ben,hogy akár 6perkkel indulsz..hiába "áldozat",hogyha beteszed mellé az egyik OP fegyót,Pl.Skorpion EVO,ami csupaszon jobb sokmindennél felcuccolva.
Az ilyenek b...nak fel.Legyen sok perk,nagyobb hatás,kevesebb perkhely,és NE vihessen a 2 perk se 1 irányba.Legyen csak pár szakosodási irány,de elütően.Meg amúgyis milyen már,hogy 3 külömböző perk a csendes mozgás,a radartól védés és a killstreak-rewardoktól védelem...nehogymá' taktikázzon az ember.
Katyvasz így.És abszolúte unfair is.
Csakhát a sok biszbasz pótolja ilyen téren a mittudoménhány éve elavult statikus környezetet,a csőmapokat,a kis területet,a pár kör alatt betanulható játékmenetet...olcsóbb inkább afelé vinni,hogy ok,ugyanott az ellen,de vagy heavy,vagy futkosós ninja,majd ennyi adja a változatosságot.Ennyi év alatt még egy olyan játékmód se került be,ami mondjuk SD vagy Dem-en egy mapon lehetséges pl.10plant-helyből random sorsoljon ki 1-2-t!Pedig ehhez nem kell grafika,meg játékmotor,már a CoD4-ben a modokban megoldották...
Kutyában mi az extra?Eddigis volt 1000éve kutyás killstreak,most mit számít,hogy nem x ideig jönnek a kutyál többedmagukkal,avagy itt kapsz egyet,akit le is durrant jó eséllyel valaki?Még rosszabb lesz...hacsak nem lesz szupermen a kutya,de én videóban konkrétan több behívott kutyára 1x láttam konkrét killt,igaz az a round ending volt épp,de amúgy nézegettem az ipsét,fegyókilljei voltak.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
Delta×
senior tag
válasz BandiHUN #672 üzenetére
El kell hogy szomorítsalak
Lesz egy oylan killstreak reward hogy knife runner juggernaut xD gyorsan fut nehéz megölni és gyorsabb a késelés sebessége
http://youtu.be/n-7sWyRa8xY?t=30s[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Láttam a videót...de ami talán mentség,hogy egy kicsit BF-esen animot kapott a késelés,ha minden igaz(azt már csak félve remélem,hogy jó lenne,ha szemből nem ölne 1 kés),tehát nem csak 1 suhintás,lövőkéssel a kézben meg végképp odakapsz,csókolom.Itt ha lenne egy késelési idő,mint a BF3-ban,más is lenne,hisz addig védtelen vagy,le is lőnek,ígyis-úgyis hátulról kell menni...
A normális ninjákkal nincs bajom(művelem Én is a disznóvágást ),de a szaladgálós SZEMBŐL is csak odakapós késelés megőrjít.Bakker állunk egy szobában3-4en,ajtó felé nézünk,berohan egy ilyen,mindenki löni kezd,mégis 1mp alatt levág 4embert mint a disznót,SZEMBŐL.No,ilyen ne legyen.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
tDr1v3r
veterán
Zombik helyett?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Delta×
senior tag
válasz BandiHUN #675 üzenetére
Nemtudom az tény hogy kicsit más a késelés animációja de ez majd csak 5. én derül ki mint a dolgok 95%-a o.O nem láttam mgé erről rendes videót vagy videójelenetet
Ha szemből lenne +1 másodpercnyi animáció a tényleges megfogja a vállát vagy bever neki és utána szúr ott már jobb a helyzet, mert több esély van h team-mate lelövi vagy ha nem is akkor észreveszi és nem lesz ő is áldozat !!(#676) tDr1v3r : volt már lentebb (semmit se tudunk perpill róla, de komoly alien war-nak igérkezik hogyha nem fake!!)
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz BandiHUN #672 üzenetére
Én is ebben reménykedtem egész addig ,míg megláttam a videóban ,hogy az összes fegyvert perkekre lehet cserélni. Tehát only 1 kés ,és 7-8 perk bepakolva. Na az szép mutatvány lesz.
Eddig is gyűlöltem az ilyen homárokat, de lehet,hogy a Ghost-ban csak rosszabb lesz.És nem ,nem shotgun. Nem akarok mindig azzal rohangálni.
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
BandiHUN
veterán
válasz mcwolf79 #678 üzenetére
A shoti jóóó,imádom...de hidd el,az igazi késes homár ellen,aki eléd ugrik,az se.
Kell a ~3méter...
Ígyis a cod4 óta ott van az a dolog,hogy közelharcnál(1m)sokszor hiába lősz,mintha az bekavarna,hogy a fegyó vége beleér a delikvensbe,és a semmibe megy a sniper/shoti lövés,ezt szoktam megszívni,hátulról nekimész az ellennek,lősz,erre megfordul és lekésel.
Egyébként úgy nézem,a homárok ellen annyiból jó lesz,hogy több és nagyobb a nyílt tér...
Igaz emiatt a shotitól félek,mert a videókon elég sokszor belőnek embereket villanásra,10-20méterekről,mintha könnyebb halás lenne,nem lenne jó,ha tényleg csak futtában reménykedve lehetne átvágni kereszteződéseken,mert szemből tuti valaki kuksol.
Olyan módokban,ahol fix a spawn,ez sokat ronthat,főleg ha csak 2-3 kijárat lesz,ami spotokból figyelhető,mert akkor az győz,aki először befoglalja a spotjait,csak várnia kell,a la CoD4,ahol egy mapot 3 ember levédett SD-ben,esetleg 4,de 3 elég volt "tudatos" gránátozással.[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
Nektek megy a dupla xp mw3 és bo2 ? mert nekem nem megy
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
BandiHUN
veterán
No,ez tetszik
Kicsit ilyen csapatalapúnak tűnik,és ami reményteli nekem,hogy úgy tűnik(fúró,ölj meg 15 alient a kaptár előtt pisztollyal feladat),hogy mintha VÉGRE nem egy ilyen végtelen valami lenne,hullámokkal...
A zombiban is ez a rossz.nekifogsz egy mapnak 10x,és megunod...ha random csapat,akkor mert nem juttok sokra,ha jó,akkor meg az xx.kör után már elfáradsz,azért fullad unalomba.
Hatalmas lenne egy ilyen x féle missziós,választható nehézségű mód...ami ráadásul challenge-ekkel és fejlődéssel buzdít a jutalomra.
Még a multival is összekapcsolhatnák,megszerezhető(nehezen!)camo-k,ruhák,emblémák formájában!Egyébkénnt csak nekem tűnt fel,hogy a multiban bizonyos videókban alul előjönnek menet közben kapott feladatok(field orders,itt pl.ölj meg pisztollyal guggolva 2 ellenséget, 1:55-nél)? [link]
Ez a map egyébként tuti kedvenc lesz,ez a mód is,már most húznék felfelé tolni
A videó alapján a guard dog 5 point streak után jár...a point streak kábé megint azt mutatja,hogy marad a killt-objektívát együtt számoló módszer!Mondjuk a BO2-ben tetszik is meg nem is...annyiból igen,hogy könnyen nagy jutalom szerencsés esetben...de egyébként nekem nem tetszik,hogy pl.UAV,Care Package és Sentry betéve,így ehhez asszem 7 kill kell,hogy mind meglegyen dominationban.DE elmegyek az átellenes ponthoz,befoglalom,közben lelövök egy ellent,és arra meg ennél több pontot ad,háát...szerintem a 7 sima kill nem extrém helyzetben,mellette vakítós support pontokkal is,nem feltétlen egyenértékű...
Régebben szerintem jobb volt,hogy csak a védekező jellegű dolgok voltak ilyen scorestreak és halál után is számolt pontokkal...a védekező Nyuggernaut-ot össze lehetett hozni a kör végére kevés killel,sok objektívával is,stb...
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
A videóból mégegy dolog,4:34-nél martyr-dog killre pont...szóval ha a kutya túlél,akkor valószínűleg halálkor felrobban,az nem derül ki,keres-e célpontot...kicsit visszajön a kutyásoknak a martyrdom perk is.
[ Szerkesztve ]
-
Delta×
senior tag
-
-
Wans
aktív tag
ez tényleg vmi alienes cucc lesz. a spec ops nem aratott akkora sikert, mint a zombik úgy látszik.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest